One day to go!!!

I går kom kusin Jennifer och Patrik hit. Vart lite julklapps byten. Irroniskt nog så hade vi köpt näst intill samma sak till varandra. Det ska väll märkas att man är släkt:P Vart lite julaftons och nyårs prat med fika. Jennifer busade runt med Niklas och va han skrattade. Alltid bra att ha en dagisfröken i släkten;P
Tackar för det fina besöket <3

Sen åkte de vidare till mormor och jag och Niklas gick ut och åkte lite pulka utanför Oskar. Var rätt kallt så vi var inne igen efter 30 min. Nikas hade inte sovit något under dagen och det gjorde han inte förens han somnade vid 19 tiden på kvällen. Börjar att fundera på om han är en sådan plutt som inte vill sova under dagen. Får se hur han är under denna dag och utgå lite mer från det imorgon.

Vi ska och åka pulka med Moa i dag utanför kyrkan. Det är viserligen en rätt så brant bake, men man måste ju inte åka från den. Nikals gillar mest att åka runt när man drar honom i pulkan. Sen efter det så ska vi invänta Ante. När han kommit hem så ska vi till Tina och Stoffe och kalas lite. Så det rullar på rätt bra.

Ha en kanon bra dag!!!
1 Madde:

skriven

Hej vännen.

Du får titta in i min blogg en sväng har gett dig en sak där. :)

kramar.

2 Jennifer:

skriven

Hej hopp! Tack själv för en mysig fikastund! Alltid lika mysigt att träffas! Och Niklas blir så stor så fort! Han är ett härligt barn! Du och Andreas gör ett bra jobb Sandra!

Linus hälsar och tackar för julklappen. Den ska användas ikväll :)

KRAM!!!

Kommentera här: