V 40!!!

I dag skulle Nora ha kommit om bf´n stämt, så vecka 40 vart det idag. Så jag bjuder på sista magbilden.



I går kväll när jag satt och ammade Nora så slog det mig hur tomt det kändes i magen. Va man saknar alla buffar där inne och hur myssigt det va att sitta med magen på kvällarn. Även om mycket utav det gjorde väldigt ont, så saknar man det ändå. Tror nog att alla som vart med barn har känt den känslan.

Niklas hade en riktig trots dag igår. Allt var nej och fel och vad man än sa eller gjorde så vart det ramma skri. Det vart nog lite mycke för honom att komma tillbaka till dagis igen efter lång sjuka. Va upp och ned allt måste va för honom. Hoppas att han är på bättre humör idag.

I morgon är det dags för kalas. Denna gång för Antes mormor. Så första långresan med hela familjen. Spännande.
På söndag ska det först bakas pepprkakhus och efter det kommer Gittan på besök och hälsar på Nora. Så full rulle.

Ha det bra!!!



P.s I går var det FN:s internationella dag för avskaffande av våld mot kvinnor i hela världen. Känns dumt att jag missade det igår, men det är något som inte bara ska uppmärksammas på en dag. Utan varje dag, året runt, jämnt. Det finns många sett att hjälpa till på. Inte bara genom att anmäla allt våld mot kvinnor, utan även att donnera klädder och andra saker till kvinno-jourerna. Så här vid juletid, så uppskatas det, mer än vad man kan tro, att få in julprydnader. Så har ni en massa julljusstakar som bara ligger? Lämna in dem till ärmsta kvinno-jour. För varje bidrag och hjälp som de kan få så kommer vi närmare målet:
En trygg värld för alla, utan våld.
1 evelinah:

skriven

vilken fin mage, redan! :-)



han e faktisk lite senare än mio.. han vände sig iofs från mage till rygg för ett tag sen, men rygg-mage nu vid 4 månader.. mio vände sig redan när hon var 3 mån =)



och jaa, visst saknar man gravidmagen!

2 Madde:

skriven

Men oj vad smal du redan har blivit :D

Hihi sms,et förblir liiite hemligt ett tag till. :P

Eller inte offentligt för alla andra ännu iaf, om vi ses eller tar de i mail eller något kan jag berätta. ;)

Kramar.

3 Richard:

skriven

Håller med dig där. Det ska uppmärksammas varje dag istället för en. Finns många sådana dagar. Känns som det är lite typiskt vårat samhälle att vi måste ha dagar för saker som är dåligt. Bara för att påminna oss om att det finns sådana saker istället för att tänka på det varje dag. Men så är det väl i en avtrubbad värld då vi hellre ser något dåligt på tv istället för att göra något kreativt för att stimulera dig själv.

svar igen. Tid har du nu fått!

Kommentera här: