W-Day and lådbils bygge!!!

I går slutade det med att vi fick skaffa läkartid till Nora. Va inget med lungorna som tur var. Men det var en elak förkylning som satt sig högst upp i luftgångarna. Så mollipeck (stava) behandling och vila är det som ska köras på. Nora har fått lite lättare med andningen och hostandet sen vi började med medisinen. Så det verkar göra sitt.

Niklas var till dagis igår och hade en kanon dag. Så det kändes fint, då han vart borta i en vecka. I dag har han och jag byggt lådbil på morgonen. En jätte snygg en med ratt, däck och flagga. Så det blir "utflyckt" om en stund. Spännande att se vart vi ska "åka" ;).

Fick både tåkiga och roliga nyhtere i ett igår. En kompis med familj har hittat hus (grattis grattis). Så de ska flytta på torsdag (imorgon snyft snyft). Med andra ord jag hinner inte träffa dem innan de flyttar 14 mil bort :`( Så super att de hitta hus men f*n att det är så snart. Men får iaf se fram emot att komma på besök snart :)


Nej Norpn rosslar i nätt nu så vi ska ta en vaggnings promenad här hemma. Sedan ska det göras lunch och sedan bär det av.

Så skep´o ´hoj!!!

Kommentera här: