Låt tips och vardagen!!!

Har hittat en ny låt som förhöjer städningen. Det är "Flo Rida ft Sia - Wild Ones" och den hittar ni här:
 
http://www.youtube.com/watch?v=bpOR_HuHRNs
 
 
I dag ska båda barnen till dagis. Känns skönt att båda två är friska och krya igen. Nora har nog saknat dagis och alla kompisarna, så hon blir nog jätte glad att se alla igen. Själv så ska man ringa AF om praktik, ja eftersom vi ska semestre alite om ett tag så känns det skönt att ha något i några veckor iaf, och så ska jag ringa till sommarvikarien på naturkunskapen och ha betygs samtall och genomgång utav prov och arbeten. Så det känns lite nervöst. Hoppas att jag setter det. Sedan är det bara att gå och hämta barnen. 5 h går så snabbt, känns som att man precis har lämnat barnen och bara vänt i grinden :/
 
I morgon blir det utflykt och Niklas väljer vart. Så det blir spännande.
Tattoon läker fint och har verkligen börjat att lanada i färgerna så här efter en vecka. Men fy f*n va det kliar!!! Blir tokig. Men om 3 v ska det vara färdigläkt. Hoppas att kliandet avtar mycket snabbare.
 
Blev yoga i morse och en frukost i lugn och ro. Så humör och kraft är på topp. Dock känner jag mig lite disträ då jag fick dåliga nyheter för några dagar sedan. Vill inte gå in för mycket på det, men en mycke näras bekant barn har åkt på en allvarlig sjukdom som det tyvär inte finns något bot för. Vilket känns så himla orättvist och fel. Fattar inte varför barn ska behöva åka på allvarliga sjukdomar. De är ju så små och har hela livet framför sig. Det är så orättvist så det kan bli. Men man får hoppas på det bästa och fokusera på det posetiva.
 
Nej nu ska det busas lite innan vi måste göra oss i årdning så ha det gött!!!
 
 
P.s Gillar du bilar och andra fordon? Då ska du besöka Nyköpings hamn i kväll mellan 17:30 och 21:00 ;P D.s

Kommentera här: