Bildbomb från semestern!!!

Förra veckan hade A semester, så då passade vi på att umgås rejält. Vi var bla i Träffen lekparken och hoppade runt.
 
 
Det är bra med syskon ibland ;)
 

Blivande racer förare?
 

"Lilla syster måste också få gunga!"
 
 

Under förra veckan så byte de ut gungorna på våran gård. Blev jätte bra och barnen är super nöjda.
 

Så här ser det ut nu.
(sorry ingen bra bild är iaf en bebis gunga, en vanlig och så en kompisgunga)
 
 
Vi var även till biblan, där de fått in en sjyst bil.
 
 
Klara myser med pappa <3
 
 
Man kan inte vara på biblan utan att gunga lite på hästen.
 
Apropå bibliotek och böcker. Nu pratas det så mycket om att vi vuxna läser för dåligt med våra barn. Öhmmm.....gör vi? Jag och A läser lika mycket för våra barn nu som när vi fick Niklas. Inget har ändrats hemma hos oss va kommer till läsningen. Att vi inte lånar böcker lika ofta som för, stämmer bra. Men vi läser böcker varje dag. Man kan inte basera folks läsvanor beroende på hur ofta man är på biblan. Eller har jag missat något?
 
Hur ofta läser ni för era barn? Och hur mycket läser ni för er själva?
 
 
 
1 Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma:

skriven

Jag läser inget själv mer en det jag läser i bloggar och på jobb. Barnen läser vi för varje kväll. De två stora barnen får även läsa egna böcker.

Svar: Det är bra läst det med. Bloggar är lika roliga och spännande som böcker. Bara de att de kan ändras hur som. Så de är egentligen mer spännande. Men det är det ajabaja på att säga högt : s
mammansandra

2 Familjen Lindvall:

skriven

Ja tänk vad härligt det är när man kikar tillbaka på semestern och sommaren! Men samtidigt är det lite mysigt med vår också så länge det inte är grått och iskallt :)
Hoppas du får en fin dag!

Svar: Sommaren är underbar att kunna drömma sig tillbaka på. I år hade vi lite uppdelad semester då vi hade 3 v tidigt i juni och så en i aug. Så det hanns med mycket skoj :) Vad hade ni för er under semester?Ha en fin dag du med!!!!
mammansandra

3 Richard:

skriven

Mys! Kram

Svar: Eller hur ;)Kram!!!
mammansandra

4 Familjen Lindvall:

skriven

Vi är varje sommar på Gotland ett par veckor så även i år :) MIn sambo kommer där ifrån så vi bor hos hans föräldrar. Sen har vi varit här hemma och badat och sånt och så var vi för första gången på Furuvik, kan rekommenderas :)

Svar: Gotland låter riktigt härlit. Har aldrig varit där dock :/ Men vi har pratat om att hyra stuga där någon sommar. Va smidigt att kunna bo hos hans föräldrar. Allt finns och så får de leka med barnbarnen. Kan inte bli bättre :) Va till Furuvik när jag var yngre, så jag gissar på att det har ändrat sig en hel del. Ditt vill jag också :)
mammansandra

Kommentera här: