Krossat glas och småbarns terror!!!

Brukar inte normalt skriva så mycket om de dagar då barnen är utom kontroll. Men idag gör jag det ändå. För från igår sen e.m fram till lunchen idag har det bara vart 3 års trots och solsken från den gyllene åldern 5. Va roligt det är när de små liven gör allt för att reta upp och såra varande, samtidigt som de slår på döv örat och struntar i allt man ber dem om. Är fachinerande att de även kan lyckas med att härma än helt ordagrant samtidigt som de gall skriker och kastar saker. Det är multitasking på hög nivå :/ Så igår kväll la alla sig med sura minner och idag har det farit glas, porslin och lek lera genom hela lägenheten. Att vara förälder är då inte så lätt som man kan tro alla gånger. Då alla dagar med barn är unika och det som fungerar på A fungerar inte på B och så vise värsa. Sådana här dagar känner man sig inte stark på och man är inte långt ifrån att välta TV´n i golvet när man ser den där perfekta TV´serie familjen flina upp sig......
 
Men vi hade en skön e.m i lekparken idag och de glas som gick sönder va jag ändå tröt på :P Så helt fy och usch har det inte varit. Särskilt inte när lilla Klara blev hela 4 veckor idag <3
 
 
1 Therese:

skriven

;) inte alltid man kan äta i lugn och ro... idag åt vi vid skilda tillfällen så skönt! Kul att du gillade vardagsrummet även om det alltid blir galet med alla kuddar på golvet.

Svar: Hihihihi!!! Eller hur och när man väl får äta i lugn och ro så blir man stressad och kan inte sluta och tänka på varför det är så lugnt nu ;PBarn och kuddar, två tving som kan sluta hur som helst ;)
mammansandra

2 Eva:

skriven

Tråkigt med sådana dagar men vi har alla gått igenom dem. Här hemma kommer de oftast när barnen är uttråkade. Hos er kanske det är en reaktion på att lillasyster har kommit då spec 3 åringen inser att din tid inte riktigt räcker till på samma sätt längre. Dumma är inte de små barnen så även om de är negativ uppmärksamhet så får de uppmärksamhet. Hoppas ni får en fin helg!

Svar: Det är nog både en reaktion på lilla syrran och lite stritess när de får vänta lite mellan matningarna. Men som tur är är visa dagar lugnare. Man får bara ha lite is i magen och njuta när det är lugnt :)Hur var eran helg??
mammansandra

3 martina:

skriven

LÅter som du haft en tuff dag vännen! Inte lätt med trots hos barnen! Hoppas de lugnar sig lite.

Hur går de annars för er? Hur är de med den lille och hur går de med 3 barn?.:)

Hoppas allt är bra
kram

Svar: Visa dagar är lugnare som tur är. Man skulle nog ha mer ork för det om man fick lite mera sömn. Men det kommer det med ;)
Annars går det framåt. Är dock böligt med fogarna när jag gör för mycket. Så lite tillbaka har det blivit. Vi kom iaf iväg på kalas i Sthlm i helgen. Så det var kul mitt upp i allt kaos:P

Hur går det för C i skolan och hur har E det på dagis???

Kramar!!!
mammansandra

Kommentera här: