Culturum, jobb besök och trötis!!!

Vilken natt det har varit. Mad baby vill jag lova :/ Först tog det en evighet att få henne att sova och när hon väll sov så vaknade hon för allt. Inte nog med det så kom det tand feber mitt i natten. Så det har varit upp och ned hela natten. Inge roligt alls att få tänder. Stackarn <3
 
 
Igår var jag och Klara först till A´s jobb och hälsade på en snabbis innan han skulle ut på jobb. Hon var helt chokad över alla hans kollegor. Men det släppt efter en bra stund. Efter det blev det lite ankspaning vid slotts dammen. Klara gillar värkligen att titta på fåglar. Så lite sne blev hon när vi gick vidare till biblan för att lämna tillbaka lite böcker.
 
Men väll där hade hon skoj. var en hel fk klass där och lekte, så de spanade och pratade med. Efter en lek stund och bok jakt var det dags att gå hem igen. Innan vi skulle hämta N´n från fk. Så vi hade en fin dag tillsammans :)
 
De andra hade också haft en bra dag med lek, bus och besök på en annan gård. Så trötta var det efter en hem färd. Tröttast var nog Nora ;)
 
 
Då alla är piga och krya idag så ska vi iväg på en efterlängtad utflykt. Som Niklas har sett fram emot sen i vintras eller snarare sen i vintras. Så nu ska jag ta och göra i ordning alla och packa så vi får med oss allt som behövs.
 
Ha en fin fredag!!!

Kommentera här: