Ingen bra start!!!

 
I måndags hade jag praktik på fritidshemmet. Något som kändes jätte kul. För man lär känna barnen desto mer när man enbart leker. Allt rullade på tills vi var ute och åkte skärtlapp. Mitt i farten satte jag ned ena handen och två fingrar drogs helt bakåt. Gjorde något enormt ont. Tänkte att det går över. Det gjorde det inte. Men var kvar hela passet och gick för att hämta barn. Kunde inte ens få på lillan strumporna. Det gjorde så fruktansvärt ont. Fick ringa efter hjälp. Väll hemma ringde jag 1177. De sa åt mig att åka in på en kontroll. Så åkte till akuten. Där var det bara att vänta. Men efter lite mer än 7 h så var jag undersökt och rönkad. Hade inte bruttit något som tur var. Men de var osäkra på smärtan jag hade. Så de var oroliga för att skenorna gått av. Så fick åka hem efter en tempting.
 
 
Det blev en lång natt. Kunde knappt sova. Det dunkade så enormt i fingrarna. Kunde inte hitta något läge som fungerade. Väckte barnen och försökte få igång dem. Då var jag så slut utav all smärta så fick ringa efter hjälp en gång till. Ringde till läkaren som jag skulle få tid hos idag och få senorna kollade. Kom dit och hon konstaterade att de var hela. Men hon konstaterade att jag behöver få rehabiliterande träning för att få igång rörligheten i fingrarna igen. Så vi gick igenom de rörelserna och så skrev hon ut smärtlindrande så att jag kan göra dessa. Hon menade på att det kommer att göra för ont att göra övningarna utan någon lindring och att det kommer att ta tid. 
 
Super kul eller inte. Men otur har man. Började detta året precis som förra med akuten och läkarbesök. Känns inte som bra början är något för mig. Hahaha!!! Men med tålamod så kommer det man önskar med.
 
Måste passa på att upphöja två unga män från Trosa, som också var på akuten i går, som så fint hjälpte en äldre herre då sjukhuspersonalen inte hade tid för patienterna. Var så fint att se så hjälpsamma unga människor. Så önskar man att hela samhället såg ut.
 
Ha en fin kväll och va försiktiga i baken ;)

Kommentera här: