Lite up.dat!!!

 
Maten är bra här borta. Dock lite enformig. Men synd att klaga när man inte behöver lyfta ett finger. Hihi. Har ätit fisk som en galning och sallad i överflöd. Hur underbart som helst.
 
 
Här om kvällen. Så himla vackert med allt ljus. "Dont be a foul it is just city lights". Lite kyligt men ändå varmare än tidigare kvällar. Hard rock cafe var inte svårt att hitta här. Tar ju upp en hel gata. :P
 
 
Miljön inne i staden är helt sagolik med alla ljus och färger. 
 
 
Vulkanen Teide som låg på över 3000 m. Det var en riktig upplevelse vill jag påstå. Har aldrig uppleft något så maffigt tidigare.
 
 
Bergs miljön slår stads miljön med häst längder. Hade kunnat vart kvar hela dagen och bara tittat. Nej det är varken dimma eller moln(fast vi både körde och promenerade runt bland molnen ett tag) på bilden. Det vulkan sand som åker runt i luften.
 
 
Kvälls promenad längs stranden i Los Cristianos.
 
 
Kvälls promenad inne i stan.
 
Kändes skumt att gå ut från flygplatsen i natt och trampa på snö i igen. Man vänjer sig så snabbt med varmare miljöer (fast med luftfuktigheten där borta så var det inte mycket värme). Men är skönt att vara hemma igen. Se kidsen och få sova i sin egna säng igen ;)
 
(Kommer annat inlägg med lite mer info innom kort)
 
Tack till fina sälskapet för en underbar vecka. Detta var en mycket fin och spännande upplevelse <3
 
 

Kommentera här: