Biostund i höstkylan!!!

 
I dag drog jag och barnen till bion och såg nya Ninjago movie. Alla tre ville se den och jag säger aldrig nej till lego filmer. I denna filmen låg fokus på ämnet "när en förälder struntar i sitt barn". Ska inte säga för mycket men alla vet nog att "the bad guys" son är med i Ninjago och slåss mot sin egna far. Men efter en fajt och ett dåligt beslut så måste de sammarbeta för att inte hela Ninjago stan ska förstöras och förvandlas till en jätte kattlåda. De båda är motvilliga till en början men banden i en familj kan vara starkare än viljan. Älskar Legos hyllning till alla YouTube katt klipps. Så himla klockrent ;) Gillar ni komedi och gillat tidigare lego filmer så lär ni älska denna. Se värd för både liten och stor.
 
 
Innan bion spelade Niklas ett helt stycke utav Bach ;)
 
 
Syrran ville göra lika dannt ;)
 
 
Nora sötnosen ville vara med i en utav sina favo filmer <3
 
 
Vem vill inte vara en glass ;)
Se Emoj movie säger hon, den är jätte rolig.
 
 
Blev 3D bio, så allavar snygga i brillor.
 
 
Jupp alla som sagt.
 
Blev rätt så gnälligt och bråkigt idag men super kul att vi kom iväg och att alla gillade filmen. Har världens bästa barn att åka buss med och samt ta lång promenad med. Även om dövöra smittas lätt mellan dem. Hihi!!!
 
I morron går Stånngebro loppet av stappel. Är enduro race för er som inte vet. Går att se live från www.stanngebroloppet.se och via YouTube med just stångebroloppet som ord. Barnens pappa är med och tävlar så lycka till till honom. 
 
Nej lite mys kväll kanske och sedan sova?

Kommentera här: