PoP shopping, present jakt och vikt ångest!!!

 
Idag begav liten och jag till centrum för att hitta lite pressenter till Niklas och Pankis. Gick jätte bra. Hittade exakt det jag var ute efter. Får hoppas att kidsen blir lika bra nästa vecka, när de får öppna dem. Tänk att de fyller år igen. Känns inte länge sedan det planerades sist för dem. Båda blir så stora nu. 10 och 5. Inga små barn längre. De har även berättat vad de vill ha för barnkalas. Så det ska också fixas för. Ska bli jätte skoj. 
 
 
Passade också på att hitta lite mer till liten för pressentkortet N fick utav sina jobbar kompisar. Så gulligt utav dem. Hittade en hel del och det blev knappt 900kr. En tunnare dress, 4 bodysar, 3 byxor, ett linne body och 3 par strumpor. Inte illa för att vara från PoP. Brukar bli dyrt där vanligtvis. Men de har de bästa reorna. Samt att det verkligen lönar sig att vara medlem där, jämnfört med andra butiker.
 
Nu ska vi ta en stund och chilla lite. Värmen är dryg idag. Vilket inte är bra för liten som redan har för mycket problem med att äta och gå upp i vikt. All mat går rakt igenom honom. Så vi ska på extra vägning i veckan. Han får lite ersättning för att få extra i sig. Vilket har get lite resultat. Men inte mycket. Vilket är väldigt stressande. Är redan drygt med liten sömn och extrem hetta, så mat problem är det sista man vill behöva hålla på med nu.
Men för hoppningsvis går det åt rätt håll och det får vi veta längre fram i veckan.
 
Nej nu ska jag njuta utav ett stort kallt glas vatten så ha en fin tisdag!!!

Kommentera här: