Förlossning igång? Och babybox ifrån Babyproffsen!!!

Vilken natt det har varit. Så mycket värkar och tryck att jag knappt har sovit något alls. Gör lika ont just nu. Så har pratat med mvc. Kan vara Kakas huvud som lagt sig i lägga och pga lite utrymme så trycker det nedåt och gör ont. Kan dock också vara så att förlossningen håller på att setta igång. Så försöker hålla huvudet kallt och vänta på att värkarna ska avta. Blir det inte bättre innom någon h så får jag ringa förlossningen och rådfråga.
 
Så medans jag väntar så tänkte jag berätta va för babyskoj som hittades på Baby proffsen i måndags. Köpte Stokke flexi bath. Som är en babybadbalja som går att fälla ihop för att spara lite plats när det inte används. Jätte praktisk och tok söt. Köpte även babyolja och baby tvål samt tvättlappar. Så nu är allt inför badstunderna klara. Bad capes och andra tillbehör är redan fixade. Så känns riktigt bra.
 
Hämtade även ut  Baby proffsens babybox, som innehöll:
* 1 paket Pampers new born blöjor
* 1 paket Pampers våtservetter
* 1 paket Babycare våtservetter
* 1 pakket Always trosskydd
* 1 anti-colic flaska från MAM
* 1 skedd ifrån Bambino
* 1 prov förpakning av Medela bröstvårts cream
* 1 havklapp ifrån TryggHansa
* 1 nr utav Baby öifestyle Magazine (Baby proffsens tidning)
* 2 månaders gratis användning utav Viaplay
* massa info, reklam, rabatter och erbjudanden från olika företag.
 
En jätte bra box som vi tackar mycket för. Är du också gravid och vill få en sådan box? Gå in på www.babyproffsen.se och beställen en box som du sedan får hämta i deras butik.
 
Nej fy va ont det gör. Ska ta en varm dusch och se om det hjälper.
 
He en fin onsdag och start på våren!!!

Kommentera här: