Kära mobilanvändare

 
Men va tragiskt det kändes att behöva se på nyheterna att badhusen har börjat införa mobil förbud i badanläggningarna för att ”vuxna” ska ha koll på sina barn istället för sina flöden. Hur i h*lvete tänker vuxna idag? Mitt barn kan simma så olyckor kan inte hända? Så många barn hade sluppit drunkna i år, badhus som strand, om föräldrarna hade struntat i telefonerna. Det är både sirligt och patetiskt. Att vad alla skriver på nätet har större betydelse än sina egna barn. Deras barn som de vackert delar bilder och historier om dagligen. Men att ge barnen samma tid och uppmärksamhet var inte värt det. Hela den här sociala medier hetsen har verkligen dragit ned människan på sådan låg nivå att vi skiter i det vi har framför oss. För det enda som tycksbetydanågot är vad alla andra tycker om det vi lagt ut.
 
Även det faktum att man kan vara med någon på resa, middag, jogging runda el dylikt, men man är aldrig SJ med den personen då den hela tiden ska uppdatera och lägga ut bilder på allt den äter, dricker el ser. Så jävla tråkigt att någon inte kan ge en annan människa full uppmärksamhet när man umgås. 
 
Varför måste alla veta vad du gör hela tiden innan du ens har gjort det klart? Varför inte berätta om det när du möter någon på riktigt? Eller var inte själva upplevelsen  värd att berätta utan att någon synligt kan visa att de gillade den?
 
Varför är det viktigare att ha koll på kompisarnas flöden  än att umgås med dina barn? Varför ska barn behöva dö för att vuxna inte kan låta bli sina telefoner en stund?
 
Det är så j*vla sjukt och man skäms över hur människor beter sig idag. Stäng av telefonen och lev lite istället. 

Kommentera här: