Babysim & tapetsering!!!

Nu sitter jag hos päronen igen och skriver. De har börjat att tapetsera om hos oss nu. Så vi ska hålla oss borta, så Niklas slipper andas in klistret och så. Blir spännande att se hur det blir. Blev prat om en fondvägg.......men vi får se.

Vi var även allihoppa på babysim idag. Var ju premiär för dykning denna gång, så då ville Ante vara med. Va jätte leskigt att sänka ned honom under vattnet. Var viserligen bara för 3 sekunder, men iaf. Niklas var inte helt ok med det hela. Men det gick bra. Vi får öva fler gånger, så kanske han gillar det mera senare.

Var på kalas som sagt både på lördagen och söndagen. Gick jätte bra. Fast Nicke ville inte direkt äta sin mat så det blev lite kämpigt. Har inte gått så bra med operation "snutta mindre". Men det går framåt. Är bara 3 gånger om dagen nu :)

När vi var i K-Holm i lördags så var vi förbi en bilhandlare där och tittade på en Audi A4. Var hur fin som helst och något utav de skönaste jag åkt i. Så den blev lite suggna på. Priset var inte lika roligt dock........109200kr. Men det finns ju lån att ta:P
Men vi får se vad som händer.

Nej plutten sitter och roppar på mig. Va inge kul att leka med klossarna idag:P

Take care!!!!