Up.dat från helgen!!!

Vart för mycket i helgen, så min kropp sa ifrån med basta. Fick en större blödning och sammandragningar. Vart en akut trip upp till BB. De gjorde en massa tester, UL,VUL och kopplade på hjärtljuds och sammandragningsmaskinenen. De kunde inte hitta blödningen. Så änu ett blodtjärl moone? Fick Brycanil spruta mot sammandragningarna, vilket hjälpte. Kändes hel skumt att inte ha några sammandragningar eller spänningar :S Men allt såg bra ut, förutom verkarna då. Har fått Brycanil tabletter att ta i fortsettningen. De hjälper fantastiskt bra. Dock får jag konstant huvudvärk och deckar utav dem. Det går inte att håll sig vaken 10 min efter att man tagit dem.

Så jag kände mig himla trevlig mot mormor som var här och hjälpte mig med Niklas igår (inge dagis den dgen). Jag somnade hela tiden ifrån våra samtall. Men hon är en sådan förstående människa och sa att det bara är bra att jag sover mera, så jag inte utsetter mig för mer stress. Tussen tack för all hjälp mormor, du är en pärl!!!

Så är jag inte ute och skriver, svarar på sms eller telefonsamtal eller hör av mig själv, så är det pga tabletterna. Så det är ingen fara med mig eller bebben, är bara jag som är lite vek som sagt.


Så ni får ha det så bra och på återseende!!!