Sontag!!!

Då har grabbarna precis åkt ut till buschen för att gratta Markus. Hoppas att de får en trevlig stund. Jag blev hemma med Nora som inte mår bra alls. Ntten mellan fre och lör fick vi åka in med henne. Rosslandet blev värre och hon var så hes och slö. Det va helt hemskt att se henne sådan. Där på akuten fick vi veta att hon hade någon inflamation i halsen. Så hon fick andas in vidgande medicin och slemlösande. Så nu går hon på medicin ett tag och mår redan bättre. Men rossligt och slöt är det. Hon kan inte ligga ned. Så det blir att sitta med henne om nätterna. Hoppas bara att hon är frisk till helgen:/


Motagandet på akuten är ju alltid lika underbart. Hon vi fick prata med först skällde ut oss för att inte vart hos läkaren tidigare. Fast vi va inne natten efter det bröt ut:S Och som alla med barn vet ju att ringer man redan samma dag så får man bara höra att man ska avvakta några dagar......Så wtf!?! Hon var sedan med under alla undersökningar och var så himla arrogant och mer eller mindre bryde sig inte alls. Va man än berättade så tittade hon på en som man vore dum i huvudet. När jag tex berättade att Niklas var sjuk, så började hon på med att säga "och va"samtigtd som hon gav en "och jag bryr mig" blick.Ante avbröt henne. 

Läkarna som vägde och kollade henne var mycke bättre och förstående. Typiskt nog så fick vi den arroganta läkren när Nora skulle få andas in medicinen. Läkaren hde sagt 2 omgångar med det. Hon gjorde en och Ante frågade hene om det blev rätt. Ja sa hon, det behövs bara en gång när de är små. Efter det var vi klara. Hon började att prata om något och då sa jag "ja tck då då åker vi hem då" och så gick vi. Ja hade fått nog....

Och sen 4h efteråt ringer de från sjukan. För hon med syret hade gjort fel och va så himla ledsen för det. För Nora skulle ha fått andas syret 2 gånger och inte 1 gång.

Ja så lagom roligt läkarbesök efter en natt utan sömn. Struntar i om jag smutts kastar henne, men när man kommer in för att ens knappt 3 månader baby inte kan andas ordentligt, så förväntar jag mitt at få hjälp och inte behöva känna mig som en överdriven knäopp göck. Fattar att hon är tröt efter ett natt pass, men det ska inte gå ut över mig eller mitt barn. Hon har valt jobbet själv och då får hon handskas med.


Ledsen för grining inlägg, Men man blir så irriterad lätt när man fått 5h sömn på 3 dygn.


Ha det!!!