En fredags som denna och nästa veckas planner!!!

 
I går gjorde jag kola hjärtan. Vart mycket uppskattat utav sjuklingarna.
 
I dag kom jag och barnen ut på gården på fm efter mycke om och män om att man har kläder på sig ute. Ut kom vi iaf och det gungades, klättrades, grädes och utforskades. Så en härlig stund. Men nu på em har det vart tröt och griningt. Så där lagom kul.....not. Men har iaf tvättat golven, kört tvätt och disk samt gjort rent gummistövlarna. Gisses vilket väder :/ Nu vankas det lite lek och till middag idag ska jag och Bumbi göra potatis gratäng. Han är herrn i huset idag då A ska ut med jobbet efter jobbet.
 
Så det där med ma vet e katten hur det ska gå till. Känns lagom stressigt att ha 3 dagars ma att ta igen under helgen. För nästa vecka så försvinner 2 dagar då smärt kursen går över till fysiska delen då måndagen ser ut som så här:
 
8:45-9:30 Basängträning
10:15-12:15 Reflektion/Hälsa
12:15-13:15 Lunch  (göra ma där kanske???)
13:15-14:15 Inviduella samtal
 
Och onsdagen ser ut som denna:
 
11:00-12:15 Fysträning
12:15-13:15 Lunch
13:15-14:45 BK/Yoga
 
Och hämta barnen direkt efter det. På fredag nästa vecka är det betygsettande prov i ma också. Stressad?. Jag? Var får ni det ifrån. Att räkna olågisk ma med sjuka barn som inte vill något och springa på dagslånga möten, klart att tiden räker ihop. Man får ju vara optemist:P
 
Nej nu ropas det så bäst att återvända till värkligheten igen!!!
 
Simma lungt!!!