Riktig sur gubbe & trip på stan!!!

Idag var jag till stan och hade ett bank ärende. Tog det först. Stod utanför banken, då det var några min kvar innan de öppnade. Kom någon till och sedan en karl.
- Är det här kön börjar? frågade han mig.
Jag stod ett par meter ifrån dörren.
- Nej, här är ingen kö, svarade jag.
- Va? Sa han ilsket.
- Ja här ut är ingen kö. jag står bara och väntar på att banken ska öppna.
- Va? Här kommer man med en trevlig fråga och så får man sådant svar. Det går ju inte att parat med dig. Nu pratar jag inge mer med dig, halv skrek han.
- Va? Du frågade om det var en kö och jag svarade.
- Jag pratar inte mer med dig!!!
- Nej och inte jag med dig heller, svarade jag.
Kom mer och mer folk och när det var några få min kvar så konstaterade han inför hela kön att hon med vagnen var minsann först här men står då långt ifrån dörren ja.
- Ska du gå in först då eller? hojtade han till.
- Måste man ha bråttom in eller? Alla kommer in ändå. Svarade jag.
- Bra sagt!!! sa en i kön.
- Jätte bra svar, sa en annan.
Och så fortsatte det. Han med kommentarerna blev tyst och såg redigt förbanad ut.
 
Jag fattar då inte varför han var så prångt i behov att det skulle vara en kö utanför banken, det är ju där inne man tar kö lapp, eller har jag missat något? Måste man vara först in? Eller tar de bara emot ett vist antal kunder per dag? Irriterande var han iaf.
 
 
Jag gjorde mitt ärende där inne och sedan var jag och köpte present till min morbror som ska firas imorgon. Var även in till "H&M" och hittade denna gröna t-shirt. Tok snygg på, så det var ett super köp, enlig mig. Sen hittade jag nya Ballerina skor inne på "Din sko".
 
 
Vet, jag kommer att gå sönder fötterna och knäna helt. Men de var så snygga och jag är i behov utav nya vår/sommar skor. Så så fick det bli.
 
Vid 11 tiden träffade jag och Klara mormor och så gick vi och köpte en blom bukett till mina päron. De firar nämligen 25 år som gifta på lördag. <3 Vilket vi ska överaska dem med i morgon. Så i morgon blir det dubbelt firande.
 
Nej nu ska jag och barnen ta och hitta på något och i kväll ska vi och titta på brasan tillsammans med gott sällskap <3
 
Ha en kanon fin valborg alle sammans!!!!