Fixar dag o PoP-up lekpark!!!

Japp japp än så länge värkar min nya länk adress fungera. Så det känns lovande.

Idag efter en trött morgon så åkte jag och lilleman till Barkarby för att leta presenter till mina fina barn som fyller 6 och 11 år denna helg. Jösses är så sjukt att tänka på hur fort ett år går. Man hinner med så mycke och får uppleva så mycke nytt med barnen men ändå så går det i raketfart. <3

(null)

(null)

(null)

(null)

Ena affären gick fort då jag redan viste vad som skulle köpas. I andra butiken tror jag att det blev mer lek än nytta. Men lilleman hjälpte till att välja present och passade även på att visa vad han tyckte om ;)

(null)

(null)

Denna bil blev han tokig i. Hade god lust att köpa den men ekonomin sa stopp där. Men lilleman surnade inte till när vi gick. Så han var nöjd med lite testkörning.

(null)

Efter ännu ett butiksstop så stannade vi till i PoP-up parken som hälsar på i Barkarby just nu. Så himla kul idé och fint var det där. Fanns massa roliga saker att låna och leka med. Så har ni vägarna förbi så gör ett stop vid torget.

(null)

Han hade turen att få åka lite mer bil. 

(null)

Fanns valet odlings del också. Där man kunde spela spel m.m där passade lilleman på att spionera på några stora tjejer som lekte.

(null)

Och vi hade turen att få se den självkörande bussen. Om man skulle våga sig på att åka med någon dag? Sceardy cat jag vet.

(null)

Gå vagnar älskar lilleman så blev en redig promenad runt hela torget. Fram och tillbaka. Så blev ett jätte kul slut på shoppingdagen. Inge kul att hå från butik till butik när man är liten. Så roliga ställen att stanna och leka på är uppskattat.

Lilleman sover nu så jag äter chips. Har för övrigt lyckats gå upp 2 kg sen jag droppade i vikt efter utomhavarskaps missfallet. Så 3 kg till och jag är i fas med mig själv igen. Eller 7kg för att väga som jag gjorde innan. Men 3 kg och jag är inte underviktig iaf. Way to go me!!!

Blir mer fix denna vecka. Men då är det visa fix då finaste N håller på att fixa lång resa <3
Så jag är glad, förväntansfull, nervös och lite förvirrad. Men mer om det en annan dag ;)