Bulbulle, jobb start o strandsatta vägbyggare!!!

(null)

Igår kväll var jag och Lilleman ute och blåste lite bubblor. Det var lite svårt med en sådant här bubbelskafft med stort mitten håll och så mindre på sidorna. Men till slut kom vi på hur man skulle göra.

(null)

(null)

Noah var riktigt duktig på att göra bubblor <3

(null)

Jag försökte också.

(null)

Men fick första mest bara små bubblor att komma ut hela.

(null)

(null)

(null)

Sen kom jag på att om man gungade på skaftet samtidigt som man drog det i luften så blev det även stora bubblor som flög iväg. Som Noah jagade bubblorna och vilken lycka för alla han lyckades ploppa =)

(null)

Dock blåste det lite så många flög lite för högt upp.

(null)

Men många kom i hans höjd också. Som tur var.

(null)

Bulbulle!!! (Bubblor på Urdu)

(null)

Jag vet inte riktigt vad han höll på med. Men det såg ut som han försökte skrämma bubblorna då han wawhhh åt dem när de kom i luften. Hahahaha!!! Kanske han lekte monster kanske han lekte tiger. Det kan bara han svara på. Lilla sötnos ;)

(null)

Efter att vi hållit på en lång stund så fick vi sällskap utan en äldre kompis från fsk och hans syskon samt ennvän till dem. Så det blev en riktig bubbel jakt på gården. Så kul att se på. För jag har bra slut efter jobbet.

Hade första dagen igår och det blev lite kaos så där första gången innan start. Var många som var irriterade över att hallen inte låg på rätt adress (told you so) så blev en hel del prat om det. Jag berättade för dem att även jag som är ledare inte fått rätt adress så jag hade full förståelse för dem och jag sa till dem att även ringa de ansvariga och framföra det de tyckte om att inte få rätt adress. Detta handlar om barn och barns tid ska tas på samma allvar som vuxnas. Har de barnen tackat ja till att få vara med på något så ska de också få rätt information om vart de ska. För på båda mina grupper saknade vi MÅNGA barn just pga att de inte hittade dit. Med andra ord så hörde de inte av sig till föräldrarna efter att jag berättat för dem att hallen inte ligger på den utgivna adressen.

Så där hade jag rätt en gång till. Ni kanske mins att jag skrev tidigare att de kommer inte att hitta dit. Så det kändes surt.
Så jag han inte riktigt med all förberedelser. Då det saknades material i hallen så jag var tvungen att tänka om ang hinderbanan. Jag han inte ens ta på mig gympa skorna. 15 min räcker inte till. Så får smitta in tidigare nästa gång. Efter det så flött passen på mycke bra. Blev en olycka och så lite trötta barn mot slutet. Så i det hela gick det bra och det var så kul att leka runt med barnen och alla var med på det vi skulle göra. Ja lite blyga var några men det var första gången och nu vet jag hur grupperna fungerar. Så nu kan jag styra grupperna direkt efter dem och deras kunskaper i rörelse. Så ska bli kul på nästa pass.

Dock efteråt hade jag sådan huvudvärk och fram åt kvällen gjorde hela halsen, både sidorna och i mitten samt i svalget på insidan ont. Har fortfarande ont i dag och är deckad. Så vad har jag nu plockat med mig hem?
Vilar idag så får jag se i morgon hur det är.

Bjuder på min och Noahs lekatund ute i lördags:

(null)

Vi gick ut och grävde bilvägar och körde med bilar i sanden.

(null)

Det började små regna. Så vi satte oss i lilla lekhuset då jag antog att det skulle gå över.

(null)

Det började spöregna. Så vi blev strandade där inne i lilla huset. Men Noah var lika glad för det ;)

(null)

Sit platsen såg så grön och fresh ut i regnet.

Men efter ett tag så hade personen som skulle låna min nyckel till jobbet anlänt så vi trotsade skyfallet och gick och lämnade nyckeln och sedan hem.

Hahaha!!! Så nu vet jag och grabben att man vist kan bli strandad i en lekpark :D

Ha en bra start på veckan!!!