6 dagen i karantän o vi hoppar i soffan!!!

(null)

Idag har jag mätt möbler i barnens rum. Planerar att möblera om lite där inne. De flesta möbler där inne är stora så möjligheterna är inte många. Men har en idé som jag ska testa. Mer om det en annan dag ;)

(null)

Dagens lek blev en kudd hörna utav soffan. Så det har hoppats, sprungits och krypta hej vilt kan jag lova. 

(null)

Enkelt och roligt för alla. Bra motions och motorikträning om inte annat. Så har ni löstagbara soffkuddar så kan ni prova. Ni kommer inte att ångra er.

I natt var det helt gallet. Blev gallet varm och mosig fram och tillbaka. Inte förens vid kl 5 och 3 Alvedon kunde jag somna. Det var så obehagligt och jobbigt. Kanske va det sista som kroppen motade bort? Får hoppas det.

Sist men inte minst.
Om ni får Covid19 symptom så använd INTE ögon smink. Viruset rör sig runt i kroppsvätskor som ni vet. Så har ni viruset och målar kajal och mascara så har ni med stor sannolikhet viruset på de produkterna och riskerar att få det igen när ni använder sminket igen. Smink är ett paradis för bakterier och virus (make up är färskvaror och blir dåliga med tiden och precis som med födda så bildas det bakterier som kan ge infektioner). Så snälla låt bli sminket när ni är sjuka. Ni utsattes er själva för att få skiten igen ( japp covid19 kan man få flera gånger än en gång ).

Ha det gött och stanna inne!!!