Milwards needles, pizza chef och resten utav veckan!!!

(null)

Denna morgon har jag tagit mig tid att laga små hål i lite kläder. Piller göra men det känns bra när man lyckas rädda några plagg. Menar känns rätt dumt att kasta ett bra plagg pga en liten mini reva. 
När jag syr använder jag alltid äldre nålar från Milwards. Jag har även byar nålar men de är inte lika starka och tåliga som de äldre nålarna. Antika nålar är skappade med hållbarhet. Minus är att dessa nålar är försedda med nickel..........inte så bra när man är nickel allergiker. Men tunna tråd handskar lider bott mot dessa nålar då huden inte kommer i kontakt med nickeln.
Om ni springer på sy nålar från Milwards så kan jag lova att de är värda var ända kr. Ni kommer inte att ångra er.

(null)

I nagel paketet jag fick utav N fanns det med metaliskt färgade nagel trådar. Har inte använt sådana tidigare. Så tog mig tid här om dagen och prov satte några st för att se hur de funkar och va bästa settet var att jobba med dem. Pillrigt men kul.

(null)

Har varit så fint väder i veckan så lilleman och jag har stannat ute och lekt efter fsk ett fler tall gånger. Sand lek gör än glad och ännu roligare att leka loss med andra barn från fsk utanför fsk. Är kul att se hur små barn blir förvirrade när de känner igen någon och sedan brister ut i ren lycka att få leka utanför fsk. 

(null)

Här om kvällen ville lilleman äta pizza. Så han var snabb med att hoppa utbildning köket och hjälpa till.

(null)

Han var riktigt noga med att lägga kebab på ena sidan och låta andra halvan bli vegetarisk. Va snabbt barn lär sig hur man gör saker och varför åt vem. 

(null)

Prov smakar osten ;)

(null)

Och så krydda förstås. Han är en riktig liten pizza bagare. Dock när den var färdig så skulle han inte äta alls. Suck! Ja han fick i sig lite ost iaf. Men hur länge ska man orka ha is i magen? Varför ska det vara så svårt att få ett barn att äta? Fortsätt att vara lugn och erbjuda det han äter och introducera andra saker gång på gång emellan åt. Ja men för hur länge? Börjar att bli knäpp.

(null)

Var till dr ja. Blev inte mycke klokare där inte. Dr kunde inte sätta fingret på vad som var boven där heler. Så lite prov och så. Nu väntas det på svar från dem och så får vi se vad utgången därifrån blir. Ingen feber sen sist iaf. Så det är iaf bra.
Där emot så är pollen allergin hemsk. Jag kommer knappt utanför port dörren utan att ögonen börjar att rinna och näsan att snörvla. Det ser bokstavligen ut som jag går och gråter hela tiden. Hela vänster ögat har en tendens att bli alldeles grumligt så synen försvinner rejält på det ögat. Ögon droppar fungerar inte och de allergi piller jag har ska jag byta mot andra för de bidrar inte med något förutom trötthet. Så blir att byta helt. Är rätt lustigt att man måste byta preparat varje år för det som hjälpt innan hjälper inte nu :P

Introduktions kurs med jobbet nästa veckans vecka efter det är full utav allt möjligt. Så ska se hur det går att styra upp.

Nej nu har jag annat att stå i så ha en fin fredag!!!