I mörkt vatten och långis!!!

(null)

Har hunnit läsa ut denna bok och den va svår att lägga ifrån sig. Den handlar om Vera som precis har fått en kanon deal på jobbat och så ska hon sälja sitt barndomshem. Men mitt upp i det så försvinner en vän till familjen. Ingen kan hitta honom och sökandet börjar. Vera börjar att tänka på sin bror som också försvan när de var yngre. Har det något samband eller är det en slump? En mycket spännande bok som är väll skriven så man fastnar direkt. Helt klart en bok att läsa under sommaren.

Igår blev det en långis. Vilket var riktigt skönt. Illa måendet höll sig på sidan medans jag gick. Så det gjorde mig gott.

(null)

Jag är bortskämd med så fin natur att gå i.

(null)

Jag passade på att inviga mina nya träningskläder jag fått utav N. Tröjan är med öppen rygg och det var riktigt skönt i värmen vill jag lova. Tajtsen syns inte men de går i samma nyans med mönster. Jätte sköna att ha på. Så ett bra köp utav N.

Idag ska jag fixa present till mormor’n min. Ja det blir ännu mer kalas för våran del hahahah. Det enda vi gör om somrarna är att åka på kalas varje vecka. Men det är kul att träffa alla och ha en skön stund ihop.
Ska också lämna tillbaka boken och se om jag kan hitta något mer att läsa. Har ingen direkt läs lista utan går på känn när jag lånar böcker. Tar tips från bloggar ibland. Men mesta dels på känn.

Ha en jätte fin torsdag!!!