Bomb dåd, ute på gården och jumma!!!

Fredag idag och då ska N på jumma bön. Jag ska roa mig med lite tvätt har jag tänkt. Liten har önskar att få titta på telefonen en stund. Så det passar bra.

Vi skulle ju komma iväg på lite äventyr. Men det blev inte så. Inte än iaf. Värmen låg på i onsdags så alla hamnade i vilo koma och igår fick vi gäster. De hade barn med. Men den som var i Noahs ålder va lika blyg som Noah så det blev Inge lek. Jag satt och busade med deras yngsta istället. Jätte söt liten bebis.

Vi har varit ute på gården och hälsat på katterna en hel del.

(null)

(null)

Finns jätte vackra blommor på gården. Vet dock ej vad de heter men deras rosa färg är så vacker.

(null)

Tupp och höna ute i värmen. De vill man inte komma för nära då attackerar de. Så vi höll oss på avstånd medans vi tittade vad de gjorde.

(null)

Här är Snussan, som vi döpt henne till. Det är Noahs katt här. Jätte mysig tjej som går att klappa. Dock så nafsade hon på Noah igår så han blev riktigt rädd. Så nu vill han inte ha med katter att göra längre. Men kanske går över. Det var bara ett nafs så ingen skada skedd igentligen. Bara det att Noah blev rädd.

5

(null)

(null)

Så här små och gulliga är bananerna här. De smakar sötare än hemma. Även gurka smakar annorlunda. De har en söt smak men samtidigt saftiga som gurkan hemma. Så samma saker kan vara annorluna beroende på vart i världen man är.

Här om dagen var det ett bombdåd i Karatchi. Blev en hel del skada och folk blev illa skadade. Dock var det 20-25 km bort från oss så vi mår bra. Kändes dock lite leskigt att va så pass nära något man är van att bara höra på nyheterna. Men det är sådant som är vanligt här tyvärr.

Ha en jätte fin fredag!!!
1 Marie:

skriven

Ja det är läskigt förstår jag att det trots allt var rätt så nära er bombdådet var. Samt katten såg lite lömsk ut hehe. Samt så små söta bananer.

Svar: Ja precis känns lite konstigt att va i samma stad som en bomb detonerar. Men som tur är så händer det sällan här. Det är värre på norra sidan vid afgahanistan.
Hehehe ja de är lite lömska här katterna. De är inte vana vid att folk klappar på dem. De är helt vilda.
Ja bananerna är små och söta :)
sandra ledin

Kommentera här: