Baby-sug till 100!!!

Det är varmt och solen lysser hela dagarna nu mera. Vilket gör att jag längtar tillbaka till förra sommaren som bara den. Att gå runt ute i värmen med magen och känna hur bebben rörde sig där inne. Stå inne på Lindex och titta på små små kläder för nyfödda och dröma sig bort. Höra de andra mammorna och papporna prata förbrilt om vad de skulle ha och inte ha. Höra hur andra roppade på varandra och fundera över alla namnen man hörde hit och dit. Ohh vad jag saknar det!!! Att vanka runt på jobbet och känna en spark då och då och se på kalenderna att nu börjar det att närma sig.
Va härligt det skulle ha vart att ha en bulle i ugnen nu. Men det måste man vara två om. Så så vart det inte. Känns som att jag och Ante är mer än oeniga om när det är dags för nästa. När vi pratade igår på väg hem från hamnen så lät det som att han vill börja på nästa när Niklas är 1,5 år.........Det tycker jag är för länge. Jag vill ha dem tät. Hade jag fått bestämma så hade vi börjat på nästa nästan direkt efter Niklas hemkommst. Men som sagt måste man vara två om det.
Saknar att vara gravid som bara den och få känna den riktiga allvars känslan att nu är det dags att åka in till BB. Inget har känts så riktigt och verkligt som det. Saknar BB. Låter kanske helt sjukt. Eftersom man förknippar BB med massa smärta och jobbiga timmar med att ligga och krysta. Men jag saknar det. Att få komma in och skriva in sig och veta att snart,  mycke snart får vi träffa vårat lilla knyste. Ojjj vad jag saknar det och att vara gravid. Vore så roligt med ett syskon till Niklas. Får hoppas att Ante ändrar sig och ger med sig:P

Jag och Niklas var i Träffen Parken nu på fm (nu sover han så gott i sin vagn). Kändes hel skumt att vara där. jag har vart där 1000-tals gånger som liten och jag kände inte igen mig. Inget var som det var förr. Förutom den stora klätterställning/hus/ruchbannan. Det var som att vara vilsen och inte kunna hitta hem. Det mesta var borta eller förstört med klotter och halft upp eldat. Vilket kändes lite sorligt, med tanke på alla fina minnen man haft där från dagmamman, skolan och med vänner. Men allt kan väll inte vara för evigt?

Nej lägga in lite bilder på datorn och sedan äta något kanske.

Måste bara tillägga att jag hatar verkligen maskin repartör yrket. Är så less på all över tid Ante och hans kolegor får ta hit och dit. Vi kom knappt hem från hamnen igår då de ringde och behövde hjälp med en präss. Så Ante fick fint åka in till jobbet och göra det jobbet (eftersom han som hade joure inte svarde på teleofnen, det j*vla smurtot). Han kom ham vid 00:30 ungefär. Vart viserligen lite sovmorgon till 8 idag men att behöva ryka in så där är väldigt påfrestande, specielt nu när vi har barn. hans chef är inte så mycke bättre han heller. Han vill inför dygnet runt joure. Sa till Ante att blir det så då får hans chef komma hit och hjälpa till med Niklas så fort Ante får åka in. Men Ante berättade att de på jobbet hade sagt ifrån och att de byter jobb om det blir dygnet runt joure......Hmmm jaha.....Det kanske inte var det bästa att hota med i sådanna här tider. Visst Ante har så gott som en plats hos Lantmännen. Men så smart är det inte att äventyra sitt jobb. Hatar hela reperatör branchen!!!

Take care!!!