Ny hårfärg och sista dagen!!!

Helg igen och redan kväll. Denna dag började vid 9. Så en rejäl sovmorgon gemfört med vardagen då jag går upp 5:30 till jobbet. Jag och liten gjorde mys morgon vid tv och åt frukost. Efter att vi gjort oss i ordning så lekte vi med tåg.

Efter att N vaknat och gjort sig i ordning, så åkte vi till Willis och handlade. Blev mer än vad som stod på listan. Men så är det ju alltid när man handlar, tycker jag. Denna gång köpt jag hårfärg då jag vill ljusa upp mitt hår lite. Vet ej varför men på äldre dagar så trivs jag bäst i ljust hår. När jag var i sena tonåren så trivdes jag bäst i svart. Tänk så det kan förändras med tiden.

När vi kommit hem så drack vi kaffe. Eller först fick jag trösta en hysterisk liten som trodde att han skulle få äta chips innan maten. Inte lätt alla gånger att veta när man ska äta vad. Men mat blev det och den gick ned utan bråk. Så chips blev det senare.

Jag passade på att färga håret efter maten och håret blev ok, dock lite gult och missfärgat här och där. Men känns ändå ok med tanke på hur det kunde ha blivit. Tog ingen förre bild. Så blir en efterbild. Högst upp på håret skuggar det sig och det va ungefär sådan färg jag hade på håret innan.

(null)

Nu behöver jag bara få topparna klippta sen kommer det att kännas bra med håret. 

När jag färgat klart, så sa Liten: du är inte min mamma för du har färg på håret. Hahahah!!! Var får de små liven allt ifrån?

Efter det tänkte vi gå ut så liten fick cykla. Men när vi stod nere i trappen och tittade ut så spöregnande det. Så blev Inge cykla. Vi gick upp igen och lekte lite mer med tåg och kurra gömma istället och nu är det kväll igen.

Igår va ju sista dagen på jobbet och vi blev 3 pedagoger på 2 barn. Skojar inte. Alla andra föll bort pga sjuka. Lite olyckligt slut men va rätt skönt med ett lugnt slut också. Vi kunde göra så mycket mer med tiden på så sett. Dagen rullade på och helt plöstlsigt så var det dags att säga hej då. När min kollega sa att de ville så gärna ha mig kvar fick jag tårar i ögonen. Fick kämpa som satan för att inte börja böla. Det kändes så himla fint att höra att man är önskvärd på en arbetsplats, specielt när man själv trivs så bra där. Lyckades iaf hålla tårarna borta och vi sa hej då.

Det kändes så skumt att gå genom lokalen, som var helt tom, och vägen ut och veta att man inte ska tillbaka dit. Tittade bakåt en gång och log för mig själv. Jag är så himla nöjd med min tid där på jobbet och det minnet tar jag med mig i minnet.

Hade tur med både pendeln och bussen hem. Fick vänta ca 8 min på pendeln och bussen var försenad så jag han precis fram när den skulle gå. Den va dock 2 min senare än så, så jag hade inte behövt skynda mig. Så kom hem innan 18, vilket va riktigt skönt. 

Blev himla lugn kväll då jag somnade på soffan efter maten. Hahahahhah!!! Va riktigt trött efter dennan vecka. Så lite sömn var jag värd tycker jag.

I morgon är det Valborg och det ska vi som sagt fira lite på kvällen. Men på dagen ska vi ha tvättstugan och så ville liten ut och cykla. Så blir nog en lagom dag.

Önskar er en fin lördags kväll!!!