Olympiadagarna, shopping och besök!!!

Idag har vi och Noahs pappa varit på första dagen utav Olympiadagarna, som är denna helg på Rosvalla i Nyköping. Idag hade de masa olika sporter att testa på för barn. 

(null)

(null)

Noah började med att orientera i en laborint, där de fick leta efter kontroller efter en karta. Noah va jätte duktig och hittade alla 6 st som fanns på kartan.

(null)

Självklart ville Noah kasta ärtpåsar i cornhole utmaningen. Han höll på att kasta och kasta och han träffade marionetten utav gånger. Så han va riktigt stolt.

(null)

Vi körde även bandy, balansgång/gå på lina och boxning. Noah är en hejare på att slåss. Men det är väll alla 5 åringar hahaha.

Sen va Noah törstig så vi gick in på bowlinghallen. Han fick även korv med bröd. Den va vegetarisk och han åt den. Yeeaaayyhhhh!!! Han åt något utanför sin Trygghetszone på ett nytt ställe. Så underbart att se.
När han ätit färdigt så gick vi hem igen. Men alla va nöjda med besöket.

Igår så åkte jag och amish ned på stan på morgonen och letade efter tröjor. Noah viste exakt va han ville ha. Så det blev till att gå till alla butiker och titta. Till sist hittade han 3 tröjor på h&m.

(null)

Efter det så gick vi upp till mormor’n min och hälsade på. Vi pratade lite om allt möjligt och tiden gick väldigt snabbt. Helt plötsligt så va det dags att gå bort till mosken där vi skulle möte Noahs pappa. Han kom sent. Så det blev ett snabbt besök i mosken hahaha

Väll hemma igen tog jag hand om disk och lite till. Sen kom min vän V och hennes son N. Så det blev kaffe och prat. Det va full fart på lilla N så jag försökte att hitta roliga saker till honom. Men de andra rummen som vi inte var i lockade mer. Så full rulle med andra ord. De stannade på mat och vi rundade av kvällen ute på gården då Noah va på högvarv. Efter lite gungning och bus prat så ville han gå in och äta( han hade blå vägrat hela kvällen). Så det gjorde vi.

Nu ser vi på barn program och jag funderar på om jag ska gå och plocka i ordning lite sake i köket. Känner för att göra något. Får se hur det blir.

Jag önskar er en fin lördags kväll!!!