Sista dagen!!!

Det va en riktig konstig känsla i morse när vi gick mot fsk för sista gången. Kakan vi bakade dagen innan var med och Noah va på bra humör. Vi kom fram och gav kakan och jag gick hem igen.

När det var dags att hämta så gick både jag och N, då det va sista gången. Vi pratade lite om Noah verkligen förstod att det va sista dagen där. Det är så svårt att säga. Det får tiden avgöra.
Väll framme vid fsk så va de ute, så Noah kom springandes till oss. Vi gick in och hämtade alla kläder som fanns där. Sen tog vi lite bilder.

(null)

(null)

Härlig min eller hur ;)

Vi gick ut och sa hej då. Det trista med det hela va att till våran förvåning så hade alla utom en av Noahs fröknar gått på semester denna vecka. Det va ingen utav dem som sa något förra veckan, så man hade kunnat säga hej då ordentligt. De som var där när vi hämtade viste inte om att Noah ska sluta. Så ingen sa hej då på ett sett man hade önskat. Inte heller sa någon något om kakan vi lämnade på morgonen. Så kändes inte så uppskattat tyvärr. Vilket va synd då Noah va väldigt stolt över sin kaka. 

Det går ju inte att få som man önskar alla gånger. Men när barn slutar på tex en fsk så vill man att någon iaf en säger hej då ordentligt. Som tur är så bryde sig inte Noah om någon sa hej då. Men där vet vi ju inte om han förstår att han slutat där. Känns ändå trist  då han gått där i många år nu.

Det va inte så många utav hans kompisar på fsk denna vecka heler. Hans bästis va inte där heller. Så det kändes himla synd att de inte fick leka sista veckan. De har lekt järnet i ett år och kommer så bra överens. Är himla synd att vi flyttat ifrån det. Men vi har deras nr så vi kan säkert få ihop en play date när vi är Sthlm och hälsar på.

Men nu är fsk tiden här uppe klar och Noah har trivits bra på fsk. Han har älskat att ha grup, där de gjort experiment och andra roliga ting, plant skolan där de fått planterat och tagit hand om olika växter, samlingarna där de sjungit, pratat om olika ting m.m Så vi lämnar fsk nöjda med våran tid där.

Nu vankas det kalas helg så jag önskar er en trevlig kväll!!!