Lång promenad i dimman!!!

Idag tittade äntligen solen fram igen. Man kanske inte tänker på det men solen ger än energi i form utav d vitamin Vilket är behövligt så här års. Så jag blev glad av att se att solen tittade fram.
Litens första reaktion på solen va att han behövde ha sina solglasögon. Hehehehe!!! Man ska va rädd om ögon ja. Men han fick Klara sig utan dem så vi redan var på väg till fsk.

Efter fsk så bar det av på promenad för min del. Ville njuta utav solljuset ett tag.

(null)

Det var både sol och dimma ute vilket såg masgiskt ut i verkligheten. Svårt att fånga på kort…..

(null)

Denna blev bättre. Så gissa om man blev på bra humör utav promenaden?

Vad mer har jag gjort idag då. Ju slängt soppor i grovrummet. Ätit pannkakor och sett på tv en liten stund. Nu på em har jag sovit en stund. Men vaknade till sms från minsta tösen att hon tappat en handske på vägen till skolan idag. Så håller tummarna för att den ligger kvar på vägen hem.

Tänk va vantar och handskar som kommer på villovägar genom åren. Hur man än gör så är plötsligt en borta. I synnerhet när man själv har kollat att alla har sina vantar och när man kommit hem så fattas den en en då. Det är lustigt. Man skulle ha sådana där klippband som bebisar har till nappen, fast på vantarna. Då kanske man inte skulle tappa bort lika många.

Nehe nu ska jag snart hämta liten så önskar er en fin sista november dag för i år.