Ingen shopping men nya skor ändå!!!

Idag bestämde jag mig för att gå och hitta något nytt till garderoben. Plus att få mig en promenad. Så jag gick till Kista centrum och började att titta runt i butikerna. Hittade lite snyggt i ens butiken i och provade. Satt bra och tänkte att det blir jätte fint under hösten. Men sen så kom jag på att jag aldrig tagit med mig betalkortet. Som jag log där för mig själv o butiken. Är så typiskt mig. Så det var bara att hänga tillbaka och knatta hem igen. Så blev inget nytt denna dag.

(null)

Men hade på mig ett par skor jag fått utav N förra hösten. Så de är nya att gå med. Riktigt sköna även vid lite kyla. Sen är de så sött rosa så man kan inget annat än att gilla dem.

(null)

Detta är mina gula lofers som jag också fått utav N. Även de från föra hösten. Han bara använda dem en gång och sen blev det för kallt. De ska jag också hinna använda nu innan kylan blir mer påtaglig. Så har lite skor att använda under hösten.

Idag har jag även tagit mig tid att se på Snabbmatens underbar värld. Som finns på SVT play. Tänk vad påverkad kroppen blir av skräpmat under två veckor. Är lite leskigt att det vi kallar mat kan ge oss konsentrations svårigheter, trötthet och sjukdomar. Vi äter inte snabb kedje mat spp på ofta men kan tyvärr blir halvfabrikat ibland. Borde bli bättre på den fronten. Men ibland när man kommer hem sent och magen skriker mat så vill man ha något snabbt, tyvärr. 

Vet att det finns kanon bra 15 min recept att googla hem. Får ta och göra det och setta i rullning här hemma. 

Ha en jätte fin onsdag!!!