Chines fried rice och denna vecka så här långt!!!

(null)

Igår testade jag att göra Chines Fried rice. Gick rätt så bra och smakade gott. Blandade även i vegobitar för att få lite extra i det. 

Receptet jag testade hittade jag här:

https://www.allrecipes.com/recipe/79543/fried-rice-restaurant-style/

Håller nu på att lägga upp en pass strategi i för helgen, då jag utöver mina pass ska hålla 2 pass för en annan gruppverksamhet. Så försöker att få till det så smidigt som möjligt så att allt klickar med varandra med så lite plock fix som möjligt. Är roligast när passen flyter på och ingen väntan behövs. Ska bli jätte kul att få leda helt andra pass och få en inglimt i hur det är också. Har vikarierat för det tidigare. Men det var ju ca 10 år sedan ja.... 
Men har uppvärmingen, aktivitet 1, 2 och 3 samt hinder klara. Är bara material skiftena som behövs sjysteras lite gran.

Igår höll jag på att fixa med mycke så var i telefonen nästintill hela tiden. Men var även på föräldrasamtal på fsk. De gick igenom terminens upplägg och hur de jobbar med det. De berättade mer ingående om hur de använder sig utav deras tema i lek, berättelse, visulation, sång, skapande m.m Riktigt roligt att höra och känns spännande att få höra hur det går genom terminen.
De pratade även om TAKK, förhållningssätt m.m Ett mycke bra möte. Mitt första föräldrasamtal utomhus. Fungerade mycke bra och var riktigt mysigt med all höst feeling runt om.

Idag har jag en arbetsintervjuv. Lite nervös men går nog bra. Är inom mitt arbetsområde så jag vet vad jag pratar om och vet min styrka i det jobbet samt vad jag har för svagheter och hur jag brukar jobba runt det. Men får se vad de säger. Jag hoppas på det bästa.

Ikväll ska jag och hämta mer material till extra passen. Så blir en skön tur på (el)cykeln genom fin natur för att sedan leta efter rätt gata på ort jag aldrig varit på. Hahaha!!! Med andra ord jag ska och leka kurragömma i mörkret.

Har ju gått fort med mörkare tider nu. Vi konstaterade igår att redan vid 7 så kändes det som vid 8-8:30 för att det var så mörkt ute. Mysigt värre ;)

Har även börjat att planera inför årets Halloween. Men mer om det en annan dag.
Nu ska jag förbereda mig så önska mig lycka till!!!