Aktersnurran, park häng och Ladybug!!!

I fredags kväll ville Noah ut med en balong och leka. Självklar så smällde den och fick gå in och hämta en ny. Då gick det bättre. Han ville även testa klätterställningen på gården.

(null)

Så det börjar att släppa upp nu. Han ville ju inte gå ut på gården här när vi flyttade hit och nu vill han gå ut ibland. Så stort steg.

Testade även med att gp till skolgården och spanna på hans nya fsk. Gick jätte bra dennan gång. Han gick även in på fsk mark och testade deras lekgruppen där ute. Han hade kul så det kändes väldigt lättande. Är ju bara 1,5 v kvar till start nu.

Till sist gick vi till Raketparken en kortis och där klättrade han på klätterställningen och åkte ruchekana. Det blev även lite smått "åkande" med lek bilen där. Sådana har han alltid gillat och åkt mycke på i en utav parkerna i Akalla. Så det va säkert kul för honom att hitta en sådan här också.

På lördagen blev det lugnare tag. Vi såg bla på Ladybug filmen.

(null)

I den filmen kör de från början och visar hur det gick till när Marinette blir ladybug och Adrian blir Cat noir. Men slutet är väldigt förkortat gemfört med serien. Men den va ändå bra. Så helt klart se värd med kidzen.

Idag vart det tidig morgon med lite mer papper som skulle in. Efter det blev det fix här hemma och lunch, för att sedan Håbo h hämta tjejerna och ta promenaden till hamnen (ja det blev en annan dag än tänkt). Trots att det va en bra bit att gå så knattade alla på med bra humör och humor. Väll framme blev det glass.

(null)

Ingen ville vara med på kort hahaha!!!

(null)

FizzyDizzy och brownie för min del. Så gott med lite lyxigare glass än den från Lidl och Ica ;)
Vi hade hela havet stormar där inne som vi satt. Men jag lätt ungarna hållas en stund. Det va ändå ingen där just då. Men sen kom det ett helt hav utav folk som ville ha glass. Så vi prickade in rätt tid att gå dit.

Efter glassen gick vi ned mot vattnet och hamnen parken. Klara och Noah lekte loss i parken en stund. Jag och Nora oratade minnen från parken. Sen gick vi in i hemliga gången där och ut vid skate parken. Noah och Klara bara busade så vi andra skrattade åt deras tokigheter. 

När de väll lugnat ned sig så gick vi längs vattnet hem. Det stannades och kastades sten i vattnet på ett fler tall ställen längs vägen. Det va tydligen roligt.

(null)

Mina fina <3

(null)

Nora hittade detta trä och vile ta ett kort på det. Så det fick hon. Det ser ju rätt häftigt ut när det växer under vattnet.

Resten utav vägen va alla rätt trötta men vi knattade på. Det va ingen utav dem som ville stanna vid korvetten och säga hej. Det va tydligen leskigt hehehe Så det får bli en annan gång.

Efter att ha sagt hej då till tjejerna så gick Noah och jag hem igen. Båda helt slut utav all promenad vi fick idag. Efter maten så somnade jag en stund på soffan. Vilket va rätt skönt och behövligt.

Men nu ska det läggas barn så jag önskar er en fin måndags kväll!!!