Lång promenad, paket, broccoli gratäng!!!

Idag blev det lång promenad till Hemköp med min vän V. Vi gick längs vattnet så vi sa att vi fick en romantisk promenad för två där ;) väll framme så gick vi in på Lidl först och tittade. Jag köpte inget där då jag va inställd på Hemköp. Så när vi gick dit så köpte jag det jag skulle ha plus lite till.

Är det inte konstigt att man alltid köper mer än va man planerat? Dock så fanns inte en vis gelé jag älskar, som är gelatinfri. Så det va lite surt. Vet att den finns på Maxi också så får bli en trip dit senare.

Sen knattade vi hem. Först till V och lämnade grejer för att sedan knatta till mig och lämna där. Efter det bar det av till fskk för hämtning. Vi va dock väldigt tidiga så vi fick sluta och prata en stund. En ny vän, A, kom också för att hämta sin grabb. Så vi satt ihop och sen gick vi alla till Rymdparken så barnen. Fick leka loss.

Noah blev bra trött efter någon timme. Så vi gick hem och tog det lugnt en stund. Jag passade på att ta disken och så öppnade jag ett paket från ellos.

(null)

Va lite mer kläder till Noah. Gillade bro tröjan mest då Noah går runt och säger just bro till alla ibland. Så den va klockren till honom.

Nästa paket är till de andra barnen.

Vid 16 bar det hem till min vän V som bjöd oss på mat. Tok god vego färs med gluten fri pasta. Hon är grym på mat. Vi satt även och pratade i soffan och tittade lite på married at first sight australia. Snacka om drama.

Sen bar det hem igen. Noah ville ha mer att äta när vi kom hem,  så håller på i köket just nu.

Igår så gjorde jag en jätte god broccoli gratäng med recept från 56kg.se. Jag tog bara minus ädelosten och la till lite mer av broccoli, grädde och ost. Så det räcker lite längre. Gillar att göra så det finns matlådor.

(null)

Det va även föräldramöte på Noahs skola igår. Så pappa passade Noah så jag kunde gå på det. Det va mycket informations rikt om hur dagen ser ut, hur de jobbar och hur saker och ting fungerats i skolan och va man kan gör som skolgången inte fungerar som tänkt. Så det va jätte bra möte.
Nästa vecka är det både föräldra möte på Noras och Klaras skola. Niklas skola har vi inte fått någon info alla från. Jätte skumt nu när det gått 2 v. Så dyker det inte up någon info till måndagen så får jag ringa dem och fråga om hur schema ser ut och dylikt.

Jag har även fått en till vän som också börjat på A. Jätte kul med nya bekantsakper. Så vi ska dricka kaffe någon dag snart och bara prata om allt och inget har vi bestämt. Så två nya vänner på A.

I morgon är det jobb innom daglig verksamhet. Så blir en tidig morgon och sen eftermiddag för mig. Men det ska bli kul.

Så nu önskar jag er en fin torsdags kväll!!!