Jobba, bakning x 100 och buss tur!!!

Onsdag och eftermiddag och det känns som jag gör något hela tiden.
Idag har det faktist jobbats. Så Noah har fått vart på fritids en stund. Det gick bra och han pt till och med maten där idag. Så kanon dag om ni frågar mig.

När vi kom hem så bakade jag choklad rutor och gick och handlade lite till baka grejer. Noah ville inte med så vi testade att han va hemma. Affären ligger 2-3 min ifrån mitt hus. Men det gick bara bra. När jag kom så bakade jag havre kakor. Dock blev de lite brända fast jag följde receptet punkt till punkt. Så kändes lite snopet. Ska se om de går att rädda.

Igår så städade jag lite i hemmet. Tog golven och så där. Bakade blåbärs paj.

(null)

Och sen hade jag tvättstugan. När jag va klar med den så ville Noah komma iväg med buss en stund. Så vi tog lite bussar ut till eko och handlade lite. Vi gick även in på djuraffären där och handlade till Mochi. Sen satt vi och väntade på bussen i 30 min, då Noah vägrade att gå in någon mer stans. Så vi väntade och åkte sedan hem.

Väll hemma blev det mat och sen lekte vi med minecraft lego. Innan det blev dags att höra kväll. Så dagarna går i ett då det finns lite att göra. Bakningen, utom blåbärs pajen, är inför barnens kalas i helgen. Så ska även baka dumle muffins evt blåbärs muffins och sen ska jag köpa några kannor också. Men först och främst måste jag fixa present till Klara, då Niklas är klar ;) så det är morgon dagens bestyr. Present och bakning.

Nu önskar jag er en fin fin onsdags kväll!!!