Klätter killen, Lancome Renérgie och saknaden!!!

Då va två dagars arbete klart. Har rullat på i en himla fart då man har så kul på jobbet. Nu har jag även kommit in i rutinerna där på det jobbet. Vilket känns lite jobbigt då det va sista dagen där. Nu vet jag inte när jag får jobba där igen. Så det känns lite surt. Men jag alltid välkommen att hälsa på. Så det känns bra.

(null)

Igår när jag hämtade Noah på fsk så visade han att han nu klarar av att klätter i nätter på klätterställningen. Jissa om jag blev impad. Klättra är svårt är honom, så att se honom Klara denna milstolpe va ren glädje. Och gissa om han va stolt ;)

Sen har vi inte gjort så mycket då alla vart trötta i värmen. Vi går ju upp 5:30 när det är jobb. Så inte konstigt om man är trött efter 16.

(null)

Jag har fått hem Lancome renergie ögon kräm och serum. Som jag ska passa lånat testa nu under helgen. Den ska va bra mot fina linjer och Lancome ska ju va bra. Har inte testat så mycket från dem än. Så ska bli kul att se om något resultat uppstår på så kort tid.

Fast dagarna går snabbt och man har kul så har det legat som en Sten i mig att N J inte finns mer. När jag går in på wathsapp så syns hennes tråd så starkt där i raden. Önskar att det kunde stå något där igen. Tror det kommer att ta tid att ta in hennes bortgång. Men det får det göra efter 9-10års vänskap. 

Nehe nu ska vi snart ta och göra kväller. Så jag önskar er en fin fredags kväll!!!