Frukost vid vattnet!!!

Denna dag startade trött som bara den. Larmet ringde 6 som alltid. Men upp kom jag 7:15 med ett ryck. Han med allt som behövdes göra spå morgonen o tid till skolan va vi.

Efter det drog jag iväg med min vän V och hennes son N, för en frukost vid vattnet.

(null)

Det va alldeles lagom ute i vädret. Inte för varmt och inte för kallt. Däremot så irriterade en geting mig medans vi åt. Så det förstörde lite men ändå inte helt. (Jag är allergisk mot getingar och är där med lite försiktig mot dem) Efter en god frukost så gick vi till hamnen lekparken och lätt lilla N leka loss. Efter någon timme så bar det hemmåt igen.

Tack för fin förmiddag <3

Det blev dags att hämta Noah på skolan och när vi kommit hem skulle jag ringa till tandläkaren och byta tid. Nehe då har de stängt efter kl 13:00. Så där pkte jag på en tvärnit. Får ringa i morgon när de öppnar istället.

Nu på kvällens har jag haft köttfärssås och spagetti plus pannkaka kväll med barnen. Samt att några av dem har spela ihop en stund. Så ett fint slut på dagen.

I morgon har jag telefonsamtal,tvättstuga, möte och besök på agendan. Samt att det är studiedag på alla barnens skolor. Så alla är lediga. Så får se hur dagen artar sig.

Nu önskar jag er en fin tisdags kväll!!!