Gott Nytt 2013!!!

 
Hoppas att ni får en kanon kväll i kväll
och att 2013 blir precis som ni önskar!!!
1 Eva:

skriven

Gott nytt år!

Hoppas ni har en trevlig nyårsafton och att ni får ett riktigt gott 2013

Svar: Tack det samma!!!
Våran nyårsafton vart rätt lung men fartfyld ändå. Vi var hemma och så var vi ut och sköt lite raketer innan 12 för barnens skull. Hur hade ni det??

Kram!!!
mammansandra

2 Eva:

skriven

Vi hade det väldigt lugnt och skönt. Barnen somnade som vanligt vid sju och efter det åt vi kött och potatis och bara satt myste och slappade. Alma vaknade vid tolvslaget och fick komma upp och se på raketerna. Hon har varit lite rädd för det tidigare men i år så tindrade hennes ögon och det enda hon sa var glitter mamma se rosa glitter =)

Svar: Låter som en riktigt mysig nyårsafton. Va mysigt att Alma kunde vara med och att hon gillade raketerna denna gång. Nora gillar dem inte alls. Kanske något som kommer mera med åldern. Måste ha vart härligt att se henns så förtjust över fyverkerierna :)
mammansandra

3 Eva:

skriven

Det var super härligt att se henne så glad och lycklig och det var det enda hon pratade om i två dagar efteråt =)

Svar: Kan tänka mig det :) Hihii va söt hon är. Barnen ritade fyverkerier i går och då var det glada tonner kring det :)Vad har ni haft för er sen nyår då? Mycket snö hos er??
mammansandra

4 Eva:

skriven

Vi har inte gjort så mycket alls bara varit hemma och slappar. Snön regnade bort i mellandagarna men det har kommit lite till så vi har så det täcker gräset iaf. Ni då har ni riktigt vinter?

Svar: Samma här. Snön försvann helt plötsligt men igår så kom den tillbaka. Var dock slask och isigt idag. Så kanske inte blir någe mer vinter väder direkt :/ Låter skönt tat få ta det lilla lugna också:) Skulle inte sitta helt fel känner man så här efter jul och nyår.
mammansandra

5 Lina:

skriven

Gud vad underbara dina barn ser ut! :)

Svar: Tackar så mycket :) De är de underbaraste ;)
mammansandra

Kommentera här: