Vernissage och N’s dag!!!

(null)

Grattis på födelsedagen älskling!!!
3:e som vi firar ihop och för var år som går så blir det bara mer fantastiskt. Första året så kul att vara med och drömma om hur framtiden blir. Andra året i väntan på Kaka och nu som familj <3

(null)

(null)

(null)

Igår var det vernissage på Pankis fsk. Ett fint avslut utav sista året där vi fick titta närmare på deras projekt och vad de haft för sig under året.

(null)

(null)

(null)

Alla tre var med och tittade runt och busade. Är helt sjukt att alla tre gått klart där nu och att se dem där ihop en sista gång. Var mycke minnen som poppade upp från inskolningar, tillställningar och vanliga vardagen. 9 år utav samma fsk är en epok och jag är så lycklig att de alla trivts så bra där.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Det grillades kvällen till ära så blev middag i jordgubben, som matsalen är döpt till. Riktigt mysigt.

(null)

(null)
Ser du min marsmeloow mamma???

(null)

Ingen grillning utan matsmellow ;)

(null)

(null)

Olle mer än en sköldpadda och fsk maskot. Så många gånger man gått till honom med trötta barn, som lugnat ned sig bara genom att titta och prata om honom innan hemgång <3

(null)

Har aldrig skrivit ut namnet påmina barns fsk. Men nu när tiden där är förbi så kan jag inte låta bli att tacka Korvettens fsk för all denna tid. De har inte bara sett efter mina barn, de har funnits där för dem i vått och torrt, inspirerat till lek och nyfikenhet. Bidragit med trygghet och självkänsla och det där lilla extra som bara personer som älskar och brinner för sitt jobb. De krossade totalt myten om att barn behöver mini små grupper och en pedagog. De öppnade dörrarna så barnen fick lära känna alla pedagoger och personal samt alla barn. Som har gett barnen sådan trygghet och självsäkerhet och känslan utav att få vara med och påverka. Fsk är inte för pedagogerna utan för barnen och det har Korvetten bjudit barnen på varje dag i 9 års tid.

Man vet exakt vilka barn som gått på korvetten, de är glada, sociala, vet vad de vill och kan både visa och be om det. De är uppmärksamma och bra kompisar mot alla, respekterar andras gränser och är inte rädda för att säga ifrån. Deras fantasi och kreativitet är på högnivå och allt detta och mycke mer kommer just ifrån Korvettens fsk där dörrarna är öppna och det kryllar utav barn och pedagoger.

Tusen tack Korvettens Förskola för allt ni gjort för mina barn <3 Känns sorgligt att lämna er men samtidigt så privilegat att få haft mina barn hos er. 

Glad sommar på er!!!

Kommentera här: