Babysim & tapetsering!!!

Nu sitter jag hos päronen igen och skriver. De har börjat att tapetsera om hos oss nu. Så vi ska hålla oss borta, så Niklas slipper andas in klistret och så. Blir spännande att se hur det blir. Blev prat om en fondvägg.......men vi får se.

Vi var även allihoppa på babysim idag. Var ju premiär för dykning denna gång, så då ville Ante vara med. Va jätte leskigt att sänka ned honom under vattnet. Var viserligen bara för 3 sekunder, men iaf. Niklas var inte helt ok med det hela. Men det gick bra. Vi får öva fler gånger, så kanske han gillar det mera senare.

Var på kalas som sagt både på lördagen och söndagen. Gick jätte bra. Fast Nicke ville inte direkt äta sin mat så det blev lite kämpigt. Har inte gått så bra med operation "snutta mindre". Men det går framåt. Är bara 3 gånger om dagen nu :)

När vi var i K-Holm i lördags så var vi förbi en bilhandlare där och tittade på en Audi A4. Var hur fin som helst och något utav de skönaste jag åkt i. Så den blev lite suggna på. Priset var inte lika roligt dock........109200kr. Men det finns ju lån att ta:P
Men vi får se vad som händer.

Nej plutten sitter och roppar på mig. Va inge kul att leka med klossarna idag:P

Take care!!!!

Fredag!!!

Ute på gården och prov gungar gungorna :)

Gårdagen blev full med promenering ute i solen. Någon timme på f.m och någon timme på e.m. Lilla Nicke vart så gnällig på e.m så det tog på krafterna rätt så rejält. Vi fick besök utav Matte, Johanna och Elin igår. De kom och tittade på lägenheten och så ville ju Johanna se Niklas. Hon har ju inte sett honom på flera månader, då hon har vart i Brazilien. V hade även tvättstugan. Så det vart en kort visit. De ska ju flytta till Sthlm nu i helgen så det var kul att vi han träffas innan de drar iaf. Hoppas att flytten går bra för dem.

Sen en liten rättelse. Putte fylde inte i måndasg utan idag, så fy på mig som blandar ihop datumen så:P
***Grattis Putte på (rätt) födelsedagen!!!!***

Vart lika dåligt med sömn i natt som natten innan. Så nu längtar man efter lite kaffe. Försöker tat inte dricka det direkt på morgonen utan väntar en timme eller två. Niklas är i princip förkyld fri nu. Vilket är skönt. Samma för min del. Har känt mig mycke piggare idag. Så det blir nog en kanon helg.

Blir först kalas för Fredd som fylt 18 på lördag och på söndag ska vi fira Antes päron som fylt år. Så bara en massa tårta:P Men på måndag ska de komma och börja med sprickorna. Så vi måste flytta på lite möbler igen. Så inge nät (iaf hem ifrån) på några dagar. Ska bli jätte skönt tatt få fixa i årdning allt tills nästa helg *hoppas*.
Sen på tisdag så drar Ante på kurs igen. Så home alone with baby :) Sen har vi ju faktist Valborg. Vad som ska göras då vet jag inte riktigt änu. Men det blir nog någe skoj iaf.

Ha det bra och ha en trevlig helg!!!
Take care!!!

Förkyld torsdag!!!


Änu en natt mad upp och ned spring pga fökyld bebis. Är mycke bättre nu ,men det är som värst på nätterna. Vatten och salt som man kockar fungerar jätte bra i några timmar, men sen är det lika dant igen. På tippen så har vi andra också blivit förkylda nu. Så vi snörvlar ikapp och är allmänt ynkliga.

Vi var på ÖF igår och sjöng och lekte lite. Var flera från föräldra gruppen som var där, så vi hade en liten baby träff:D Det börjar att märkas att Niklas känner igen visa utav dem nu mera. Tycker att det går så snabbt med inlärandet, specielt när det kommer till andra människor. Men det är skönt, då han kanske kommer ur blyghets fasen snart :)

I dag ska vi på möte nere på stan och efter det vet jag inte riktigt. Kanske biblan eller en fika någon stanns. We will see.
Värkar bli perfekt väder idag, så det vill man utnytja till max. Har ju vart så grått och kallt de senaste dagarna. Så nu ska det bli skönt med lite sol igen.

Satt och tittade på nya Bond igår (Quantum of Solace). Såg inte hela, för jag är ing Bond freak och har aldrig vart. Tyckte att början va lite väll överdriven. Men det är väll det Bond filmeran går ut på? Saker som smäller var och varanann sekund och bil jakter var 10 min? Så nej den rekomenderar jag inte, ja om ni nu inte gillar sådanna filmer då:P

Dagens låt:
Foggy - Come into my dream

Take care!!!


P.S Ni vet väll om att det är EU val i år? D.S