Ur flippad dator!!!

Har haft en kanon helg som jag kommer att berätta mer om innom kort.

Ante försökte "städa upp" i datorn igår och då hände något. Så nu är datorn änu segare och inget fungerar riktigt. Men det löser sig nog innom kort.

Så brb en annan dag eller två!

Inlägg!?!

Gråtrist dag med regn i luften men inget kommer. Men ljusglimten idag är att jag fick med en insändare i "Vi Föräldrar nr 11 november 2011". Vilket? Ni som känner mig kan nog gissa er till det ;D

(insändaren vart förkortad en anning, så lite delare hoppade ur men vart bra ändå)I morgon får jag beök utav Richard som kommer på fika och på kvällen blir det Halloween mys med barnen.

På lördag bär det av till Uppsala för ett besök hos Martina och Martin med familj. Ett besök hos Pelle Svanslös ska även hinnas med under dagen.

Så fin fin helg att se fram emot :) Hoppas att ni andra får en lika bra än!

Besos!!!

Sovmorgon, fotografering och storhandling!!!

I dag fick jag min sovmorgon. Nora fick för sig i natt att hon faktist skule sova. Så från 2 till 8 har hon sovit. Sjukt skönt. Har vart sjuk sön till igår så att verkligen få sova gjorde det sista.

Sitter och är förhoppningsfull just nu. I dag är det fotografering på Niklas förskola. Så det ska bli kul att höra hur det gick och sedan även att få se resultatet om några veckor. Det är ju bara för kul med gruppbilder. Ler med hela ansiktet just nu. Jag är en riktigt mysmorsa :P

I kväll ska jag och Ante och stor handla. Barnen får vara hos mina päron föär de lär inte orka med det. Om inte annat så fick Niklas nog utav mig igår. Jag var trött och degig och orkade inte lea så aktift hela dagen så då trötnade han på mig och bestämde sig för att trotsa resten utav dagen. Förstår honom fullt ut. Om mamma är tråkig så kan jag väll matcha henne:P Så han blir nog glad att få busa med mormor och moster. Då morfar är på jobbet.


Simma lungt!!!


P.s Styrke kramar till C. Det är aldrig lätt att missta någon man älskar. Men man får glädjas åt alla lyckliga minnen man har och vårda dem ömt. D.s