Namnsdagsbarn och besök!!!

Grattis älskling på namnsdagen!!!


I dag har Nora fått badat och fått babymassage. Så myss-morgon idag. Nu ligger lilla sötnosen och lyssnar på musik i min famn. Snart somnar hon.
Niklas hade en kanon dag på dagis igår och verkde va på humör i morse också. Han babblade på som en tok igår då vi lekte med bilar. Kan inte låta bli att förundras över hur hans språk har ändrats på 2 veckor. Inte bara korta ord längre, utan även långa ord och gärna flera st på raken. Så himla tufft :)

I dag tjickar Rikard in, så jag ska försöka att plocka upp lite i traktor och bil djungeln:P Det syns verkligen att man har barn här hemma. Helt gallet med saker, men så himla fachinerande att se hur han använder sig utav fantasin när han leker.

Ha det bra!!!

Lite bild.up.dat!!!

<3

Roligt att få myssa med syrran, tyckte Niklas och lekte tit ut med Nora.

<3 vindruvor

Vi var på kalas hos Antes mormor och morfari lördags och Niklas var snabb med att hitta vindruvsskålen. Är det något han gillar så är det druvor. Vi var även över till Antes farmor och farfar och åt lite mat. Nästan alla från den sidan var där. Så vi hade som släkt träff den dagen :P Roligt att se alla iaf och få komma iväg lite.I går gjorde vi pepparkakshus. Gick väldigt bra. Va bara lite svårt för Niklas att förstå att huset ska vi inte ha och leka med. Men det var kul att dekorera det :PI dag blir det lite telefon ringande från min sida. Jag tappade ju bort min mob i fredags. Gick upp på morgonen och hittade den inte. Tänkte inte så mycket på det. Den ligger någonstanns. Men när jag seda skulle ringa en vän så gick det upp för mig at den var väck. Så fram med hemtelefonen och började att ringa. Rigde det? Nej. Så det var som att leta efter ett saltkorn i medelhavet :/ Ante hittade den under ena sängbordet på kvällen. Dooohhh!!! Men hur den hamnat där är det ingen om vet. Men nu finns den till hands och jag ringer tillbaka till folk så fort tillfälle dyker upp.


Sen en fråga bara:
Skulle ni låta eran 3-4 åring, som inte kan prata och som inte förstår vad andra säger eller hur något fungerar( alltså rätt grafft handikappad), få vandra runt själv i en matbutik med 20 min intervaller då ni tittar till henne/honom?

Ha det!!!

V 40!!!

I dag skulle Nora ha kommit om bf´n stämt, så vecka 40 vart det idag. Så jag bjuder på sista magbilden.I går kväll när jag satt och ammade Nora så slog det mig hur tomt det kändes i magen. Va man saknar alla buffar där inne och hur myssigt det va att sitta med magen på kvällarn. Även om mycket utav det gjorde väldigt ont, så saknar man det ändå. Tror nog att alla som vart med barn har känt den känslan.

Niklas hade en riktig trots dag igår. Allt var nej och fel och vad man än sa eller gjorde så vart det ramma skri. Det vart nog lite mycke för honom att komma tillbaka till dagis igen efter lång sjuka. Va upp och ned allt måste va för honom. Hoppas att han är på bättre humör idag.

I morgon är det dags för kalas. Denna gång för Antes mormor. Så första långresan med hela familjen. Spännande.
På söndag ska det först bakas pepprkakhus och efter det kommer Gittan på besök och hälsar på Nora. Så full rulle.

Ha det bra!!!P.s I går var det FN:s internationella dag för avskaffande av våld mot kvinnor i hela världen. Känns dumt att jag missade det igår, men det är något som inte bara ska uppmärksammas på en dag. Utan varje dag, året runt, jämnt. Det finns många sett att hjälpa till på. Inte bara genom att anmäla allt våld mot kvinnor, utan även att donnera klädder och andra saker till kvinno-jourerna. Så här vid juletid, så uppskatas det, mer än vad man kan tro, att få in julprydnader. Så har ni en massa julljusstakar som bara ligger? Lämna in dem till ärmsta kvinno-jour. För varje bidrag och hjälp som de kan få så kommer vi närmare målet:
En trygg värld för alla, utan våld.