Kurs nr 2 och ångest!!!

(null)

Idag efter lämning så hade jag kurs igen. Denna gång handlade det om vid stöd bla. Bild stöd är något jag är mycke bekant med då vi hade det åt mina syskon och så har jag jobbat med det innom olika jobb. Så Inget nytt för mig denna gång. Men kul att höra på om man missat något.

Efter det har jag i princip inte gjort något då jag har lite packning ångest. Hade det igår också. Vet inte vad det är men något känns inte bra. Så har bestämt mig för att ta en paus från allt med packandet och flytten att göra. Vill ju inte stressa upp mig så jag mår dåligt.

Igår tog jag halva min promenadstrecka ned mot kista och sen svängde jag av in till Kista för att fixa lite mer ärrenden. Bla fixade jag choklad medaljer till barnen till skolavslutningen. Det är lite utav en tradition vi har att ge chokladmedaljer när de slutar skolan. Så det passade jag på att fixa.

Igår lyckades jag packa färdigt en låda, som jag redan packat i dagen innan. Sen slog ångesten till och allt tog stopp. Jobbigt. Jag har ju fått hålla i packandet själv, så kanske har blivit för mycket med alla beslut om vad som ska packas? 

Har läst i flera bloggar om sommarplaner och oj va mycket skoj folk ska hitta på. Jätte kul att höra. Har försökt att ta mig tid att planera min egna sommar. Men denna sommar blir nog enbart till att få allt att bli en ny rutin. Med lite strandhäng och picknickar då. Sen är det så mycket födelsedagar under sommaren så det blir till mycket firanden. Men äventyrsbad, zoo och nöjesparker blir det tyvärr inte då ekonomin inte håller för det. Men det känns lugnt ändå. Ser fram emot allt umgänge denna sommar så äventyr fattas mig ej. Eller lite då, men det är ok.

I morgon ska jag ha tvättstugan igen. Suck! Är fortfarande less på den sen sist. Men tvätt kommer man inte undan. Sen på fredag blir det Nyk dag med nyckel hämtning, rums mätning och möte. För att sedan åka hem och fixa det sista och sova inför flytten. Så bloggen kanske blir tyst under helgen då det är mycket att göra. Men det tror jag att ni har förståelse för ;)

Med det sagt så önskar jag er en fin onsdag!!!