Vart tog jag vägen?

Då har det varit några dagar utan bloggen. Har inte mått så bra under veckan. Mår konstant illa och yrslar till och från. Ingen feber eller så. Utan bara illa mående.

Men har iaf vart iväg och fixat saker inför resan. Det gäller att planera ordentligt när man ska åka jätte långt och länge. Går ju att fixa det mesta på plats också. Men det känns ju alltid bäst att vara förbered och klar när man åker.

Idag har jag strykt lite kamiz inför packningen i morgon.

(null)

Kommer säkert att skrynkla ihop sig på resan. Men kände ändå att jag ville ha årdning på dem. De blir så lätt skrynkliga i min garderob då det är fullt i den för gämnan. Skulle behöva hjälp utav sådana där som kommer hem till än och plockade i ordning. Då skulle det bli mycket bättre. Men det får jag drömma vidare om.

(null)


Dhoberta’na (sjalarna) är lättast att göra i årdning. Bara att tvinna ihop som en korv så får de rätt struktur när man ska använda dem. Kommer att kännas konstigt att gå med sjal igen. Då det var år sen jag gjorde det sist. Men man vänjer sig snabbt. I värmen är det jätte skönt med något på huvudet kan jag talla om. Vill gärna slippa värmeslag när vi är där.

Är nervös inför resan. Sist blev jag ju magsjuk vilket min esbl förstärkte till 1000. Så jag var magsjuk hela resan och gick ned mer än 12 kg. Så det hoppas jag att jag slipper denna gång. Nu när jag väger som jag ska göra så orkar jag inte med ett ras till. Min kropp orkar inte med det en gång till heler för den delen. Jag är 36 år och inte 22 så kroppen klarar inte allt längre. 
Sen är jag orolig för själva landandet med planen. När vi landade sist i Pakistan så vart lufttrycket så pass att ögonen kändes som de skulle poppa ut. Gjorde skit ont för att talla på ren svenska. Det vill jag inte vara med om igen. Helre att jag spyr än det trycket i ögonen.
Kommer även att sakna ihjäl mig efter mina 3 äldsta barn. Är inget kul att vara ifrån en längre tid. Men nu har vi inte åkt dit på 3 år och med de allvarliga omständigheterna så behöver vi åka nu. Går inte att vänta för det kanske inte finns något sen. Livet är bra orättvist ibland.
Men ska försöka hitta fina presenter till barnen och ringa så mycket som det går. Är tyvärr inte bara att ta telefonen och ringa där. Är mycke el avbrott och störningar på näten. Så ska testa och skaffa ett sim kort där och se om det fungerar bättre.

Nehe snart hämta barn.

I morgon ska det bakas kakor. Då jag har lovat Hira non stop cookies. Så får hoppas att de blir bra och att de klarar av resan. Sen ska det packas. Får se om jag hinner skriva något i morgon också. Annars så hörs vi ifrån Pakistan.

Ha det bäst!!!