Nya koppar och dagarna 4:a!!!

För ett väldigt tag sedan fick jag fina koppar och fat utav min mormor.

(null)

Fint med fjärilar och blommor på. Har inte använt det ännu men funderar på att ta fram det nu i helgen när jag fyller år. Skulle se snyggt ut på fika bordet iaf.
Jag gillar porslin men köper för sällan något, då ekonomin inte riktigt följer mig i mitt tycke. Så jag blev jätte glad när jag fick dessa utav min mormor.

Idag har jag vart och hälsat på Tillväxt nyköping genom jobbklubben på Lernia. De är ett företag som matchar folk och arbetsgivare med varan skulle man kunna förklara det lite kort. Intressant och lätt väldigt bra i min öron. Så det va ett bra besök.

Igår var jag och hälsade på jobbet och gissa om det kändes bra. De hade bra struktur och ordning, så det kändes lugnt och bra. Nästa vecka börjar min inskolning och det ska bli kul. Är bara att få upp Noah till fsk så himla tidigt som oroar mig. Menar han är svår att få upp vid 7. Så hur ska det gå vid 5? Jaja jag får hoppas på det bästa och göra så gott jag kan helt enkelt. 

I måndags hade jag personligt möte med min handledares på Lernia. Vi gick mest igenom mitt cv och ändrade lite i turordningen där och pratade om mitt jobb. Så det va ett snabbt men bra möte.

I söndags var det kalas för T och S tjejer. Då vi va där och firade. Noah va lite blyg då det va en kille han inte kände igen där. Så jag fick va runt honom nästan hela tiden. Blev lite lek med barnen en stund men han va inte riktigt sig själv. Han va väldigt trött på kvällen och somnade i soffan innan läggdags. Men sen va det full rulle dagen efter.

Va mer har vi gjort? Spelat tank och lekt med bilar. Jag har planerat lite inför kalaset i helgen. Blir både lör och sön då några inte kunde på söndagen. Denna gång ska jag göra en glutenfri tårta, då en utav gästerna är glutenintolerant. Blir min första sådan tårta och jag ska använda Semper fin mix för första gången. Ska bli spännande och se hur det går. Så på fredag är det bakning på agendan.

Idag ska jag på två utvecklingssamtal på em. Det ska bli spännande att höra hur det går för dem. Det ena är vid 14:45 och det andra vid 16:45 så lite dö tid emellan dem bara. Får se om jag går hem något emellan dem eller om jag tar en promenad.

Till er så önskar jag er en jätte fin onsdags eftermiddag!!!