Måndag med babysim!!!

Då sitter jag här igen efter en omgång med babysim. Var några nya ansikten denna gång också. Men även några färre än sist. Denna gång övade vi på att dyka med småttingarna på komande och utan vatten (vi hälde vatten med vattenkana förut på huvudet innan de dök under vattnet). Niklas var inte helt frälst vid den ideen men sa varken bu eller bä efteråt. 3 gånger dök vi och det gick bättre för var gång. Sen övade vi även på att simma till kanten och hålla i den. Va inte så roligt tyckte Niklas och tog steget längre och klättrade upp på kanten istället :P Han är så duktig min lilla Bumbi-Pojke. Så han fick ett plus av simfröken.

Tycker att det har blivit roligare på babysimet nu när de får göra lite mer och han får prova på mera själv också. Så det blir spännande att se vad de ska hitta på tills nästa gång.

Igår åkte vi mest runt och fixade lite här hemma. Mysste med filmen "En riddares historia" som enligt mig är en kanon film. (bör ses om man gillar komedier) Ante försökte att installera ett nytt virus program och det tycks fungera bra. Min älskling kan nog mer om datorer än han tror <3

I lördags åkte vi till Okle och gick på Femöre dagen. Va myssigt men inte som jag tänkt mig. Va mest båtar och det som hörde till. Men alltid kul att komma iväg lite och göra annat. Vi tänkte besöka Femöre-fort också. Men de tog inte kort, så det får bli till en annan gång. Istället åkte vi till Antes päron och babblade med dem och åt grillat. Mycke gott och myssigt. Men Antes pappa skrämde upp mig med att låta Niklas få börja hjälpa till med att hugga ved när han fylt 2år. Det leskiga var att jag förstod inte om han skämtade eller inte. Min son ska då inte få hlla i yxa när han är så liten. Det är livsfarligt så det kan han glöma.

Nej få Niklas att vakna till och gå till ÖF kanske. Vädret verkar hålla i sig så det känns dumt att inte utnytja dagen till fullo.

Ha en kanon dag!!!

Fredag!!!

och mitt nya hårband

Köpte ett hårband till mig själv igår också. Vart tokkär i det för et ttag sedan, då jag gick förbi det inne på Kappahl. Men nu så är det mitt.

Vart en jätte dryg kväll igår. Niklas var jätte tröt redan vid 7 så han fick gröt och så gjorde vi kväll. Sedan när Ante kom hem runt halv 8 så vart han pigg igen. Inte förens kvart i 11 så somnade han. Sen så ville han upp redan vid halv 7 i morse. Så gissa vem som är tröt nu? Inte NIklas iaf. Undra om det är en till tand på väg :S Han hade svårt att sova både med första och andra tanden. Så det är inte helt omöjligt. Hoppas på lite sömn i natt iaf. Känns som att det var en månad sedan jag fick sova från kväll till morgon.

Sen hör och häppna!!! Igår så gjorde jag "korvstråganoff". Har pratat om att göra det i säkert 2 år nu, så det kändes fint att det blev av. Både Ante och Niklas gillade det. Niklas har börjat att gilla min mat mer och mer och han blir inte fundersam eller ledsen om han får samma mat som oss istället för burkmat. Så nu går det framåt i matväg :)

I morgon är det 5-öre dagen i Okle. Får se om vi åker dit eller inte. Allt beror på om Ante ska till garaget eller inte.

Ha en fin helg!!!

Tävling!!!

Jag är med och tävlar om en Braziliansk vaxning eller Ögonfranspermanen ink. färgning hos Salong C. Tävlingen finns hos HelloNicki på bloggadressen:
http://hellonicki.blogg.se/2009/august/tavling.html?_tmp=4bedda65668aaf608d0ff65fc03c86fa8caf5324