Möte, praktik och helg planner!!!

Kom nyss hem från mitt möte med dagiset. Gick jätte bra. Hade dock lite svårt att hitta rätt hus på morgonen. Men det löste sig. Från och med i morgon så börjar min praktik och det känns jätte skönt. Kanon frecht hus med jätte fina rum. Myssiga barn och trevlig personal. Så det blir nog kanon. Så från och med i morgon går jag inte att nås på mobilen dag tid. Men jag ringer upp så fort jag kan.
<br>
<br>
I helgen var vi på kalas som sagt. Mycke myssigt, men jag måde så illa. Så jag kände mig inte så social. Matte och Johanna hade kommit ned från stora staden. Så det vart extra roligt, då vi inte sett dem sen i julas:( Fick äntligen se Johanns nya frilla och va suggen man blev på att få och gå och klippa sig. Hon är så grymt snygg i håret. Nya gaddar hade hon också. Men men. Om ca 13 månader kan jag ju också om jag vill:P Vi blev även inbjudna på visit på Berns. Så det ska vi allt ta och genomföra. Men gulligaste Matte tyckte att vi skulle komma ganska snart innan magen börjar att komma igång på riktigt, så vi orkar en hel ute kväll. Som jag skrattade. Ute kväll exicterar inte för mig längre. Jag är slut vid 19 tiden och har vi fått Niklas att sova innan 21, så sover även jag. Så det får bli en dag visit på Berns. Iaf om jag ska följa med:D
<br>
<br>
I helgen är det Valborg. Vet ej va vi ska göra den dagen. Men det blir väll någon brasa någon stanns skulle jag kuna tro. På söndagen får vi fint besök från stor staden :) Så det ser vi fram emot.
<br>
<br>
Nej nu ska jag ned på stan och spendera lite pengar, innan jag ska hämta Niklas <3
<br>
Ha det!!!

Vårdcentrals besök!!!

Det blev en tur till Styadsfjärden ändå. Niklas vart hel tokig och skrek som en gallning när jag skulle setta på honom strumpor och skor. Efter 20 min skrikande så ringde jag vårdcentralen och de ville att han skulle komma in så de fick titta på foten. Så det blev till att paka ihop oss och springa ned dit. Väll där vart han lugn igen och gick runt och lekte med allt han hittade. Läkaren tittade på foten och konstaterade att det inte var någe fara i foten iaf. Såg väldigt fint utvändigt med. Men det tar nog ett par dagar för foten att läka helt. Så han kommer att vara öm. Så inga åtsittande strumpor eller skor över helgen. Men det var som tur va ingen fara iaf. Vilket va en enorm lättnad att höra. Man blir ju liv rädd när någon skriker av sådan smärta och inte går att lugna. Han är en sådan liten tuffing våran Niklas. <3 Nu är han jätte tröt men vägrar att sova. Så det blir nog en livad dag idag. Får hoppas att han vilar upp sig något under dagen, så han orkar med allt kalasande imorgon.
<br>
<br>
Ha det!!!