5 årskontroll!!!

   
Bvc besök med Pankis igår. Hennes sista där. Känns lite konstigt att även hon blir skolbarn nu och att tiden på Bvc är över. Har gått där i 10 år, så det kommer att bli saknat. 
Jag och plutten kom väldigt tidigt så vi roade oss med allt som fanns där.
 
 
Pankisen var jätte duktig på de 6 momenten där. Ritade en jätte fin häst. Klippte cirklar. Möte och vägde sig. Hoppa på ett ben som om hon inte kunde annat. Sprutan var lite läskig men gick fint den med. Så duktig tjej <3 M hade till och med sparat ett sudd hon sett år tidigare. Hur gulligt är inte det? Super bvc tanten om något ;) 
 
Nehe åka lite nu kanske?
 
Jumma Mubarak!!!

Bubbel baby!!!

 
Va passar inte bättre en morgon om inte lite bubblor? Fast bubblor passar alltid bra ;) Lilla N tittade nyfiket på alla bubblorna undrandes vad i allsin dar är nu detta. Men skoj var det. 
 
Nu förbereder vi oss för att följa med syrran på 5 årskontroll. Mycke bvc denna vecka. I måndags var han på sin 2 månaders kontroll. Vilket han klarade fin fint med joller och huvudlyft. Nästan 5 kg nu också. Samma dag hade jag efterkontroll, vilket också gick bra. Är dock smärtan i ryggraden som nog måste kollas upp av specialister. Knäckte ju ryggraden för ca 2 år sedan och det kan ha spruckit upp igen om jag har otur. Så har smärtan inte get med sig till mitten utav sep så måste jag kolla upp det. 
 
Men nu packa och mata!!!

Helgens kalas del 2!!!

 
I helgen hade även Niklas sitt kalas. Denna gång på badhuset. Villervalla vårt första badhus kalas. Så vi var lite nervösa för hur det skulle gå. Men det gick så fint. Alla lyssnade så bra och det rullade på fint med bus och glassfika. 
 
 
Vi började i lilla bassängen där flytleksaker och annat skoj var framtaget. Sen blev det vattenruchebanan och äventyrsbassängerna. Efter fikat villa de flesta köra vatten banan. Så så blev det och jösses va bra de var på den. Fattar inte hur de kunde springa fram på den ;)
 
 
Vi körde paketöppning vid entrén för att inte blötta ned allt. Niklas var jätte nöjd med dagen och badkalas var en kanon idé. Är alla barnen simkunniga så är det en jätte rolig idé.
 
Tack till alla gästerna som kom och gjorde Niklas dag <3