X Men days of future past!!!

 
Lat morgon med dåligt humör. Japp det var min morgon. Inte bättre att det byta fönster i huset heler. Så låter som bara den. Men men. Såg på denna film och den var bättra än jag trot. Precis som i namnet så åker Logan tillbaka i tiden. I nutid har det visat sig att det byggds super vapen att förgöra alla mutanter med. Ända settet att stoppa det är att återvända i tiden för att stoppa Mystic, som är utlösare för detta vapen. I filmen får man träffa på karaktärernas yngre jag och det de gick igenom då. En mycket spännande film med bra koncept hela vägen. Gillar man X Man eller Marvel filmer över huvetaget är detta en film att krypa ned i soffan med.
 
Nej nu har jag lite buisnes att göra så ha en fin torsdag!!!

The Ridiculous 6!!!

 
Denna komedi sågs i helgen och det är verkligen ett orginal för sig. En dag får en man besök utav sin far i Apachernas land. Mannen har blivit adopterad utav apacherna efter att hans mamma blivit mördad. Pappan bad om utsäkt för att han varit från varande i alla dessa år och att han är mycket sjuk. De hinner inte prata fördigt förens pappan blir kidnappad utav sitt "gamla" tjuvband. Sonen bestämmer sig för att hjälpa sin far. Hans färd efter sin far blir allt annat ön han tänkt sig. På vägen finner han inte bara en halv bror utan 6 stycken. Med deras olikheter och strävan efter att få träffa sin pappa tar de sig fram genom den vilda västern. En riktigt rolig film som håller mottet hela tiden. Finns enbart hos Netflix men mer än se vär.

Badhus tränning!!!

 
Idag blev det en tur till Husbybadet. Skavde en hel del i magen att gå in där, med tanke på vad som hänt där inne gång på gång. Men man får ju inte låta förövare vinna och låta dem ge skräck åt andra. Var där vi öppningen så det var rätt lagom med folk. Äventyrsbadet var inte plannen för dagen utan längdbasängen. Med 28 grader i poolen så var det riktigt skönt att hoppa i och simma. Men gick inge vidare då benet fortfarande gör ont och då man inte haft någon form av tränning på nästan 2 v, så tog värken över. 8 längder blev det iaf och sedan en skön stund i bastun. Hela anlägningen var kanon fresh. Dock mindre än vad jag trott. Men gjorde mig inget. Kan nog tänka mig att återkomma.
 
Ha en fin tisdag!!!