Nu är Kaka här!!!

 
I går på BF dagen kl 17:47 tittade våran efterlängtade Kaka ut. Hela 50 cm lång och 2930 g tung. Än så länge är det en namnlös liten killen. Men mycket lugn och fin. <3
 
Berättar mer en annan dag ;)

2 dagar till BF!!!

2 dagar till bf och ingen Kaka ännu. Nu börjar jag att förstå vad alla full gångna pratar om att det känns långt. Man blir bara tyngre och tyngre och man undviker lite att gå hit och dit utifall att. Man isolerar sig på något sett och det tär på en. Har iaf dragit lite hit och dit. Igår var jag bla till centrum med barnen.
 
 
Var deras första gång där så vi åkte på fm, när det är minst folk. Vi gick in och ut på de ställena de ville se. Hitta grejor gjorde de också. Vi passade även på att byta badklädder. Ibland väljer jag rätt men ibland blir det bara så fel. Så tur att man kan byta :P Efter ett tag var alla bra trötta så då åkte vi hemmåt igen. Var kul att få visa dem ett riktigt stort köpcentrum och lite butiker de aldrig sett tidigare. 
 
Idag har det varit en riktig softis dag. Men lite pyssel har det blivit. Får se vad kvällen har att bjuda på.
 
Ha en fin tisdag!!!

Glad midsommar!!!

 
Midsommar idag så jag pallrade mig ned till byn och tittade lite. De hade uppträddanden bla en clown. Hon rykte med folk ur publiken som bla fick cykla mini cykel. Arma man, men han var grym på det.
 
 
Hjälp med enhjulingen fick hon också. Men den lilla var för svår.
 
 
Så hon tog den stora istället ;)
 
 
Hon hade rockringar och då bla en jätte stor. Den ville hon först att en man skulle rocka med. Han gjorde tappert försök. Sen visade hon man gjorde igentligen. Man skulle stå i den och snurra. Jösses!!! Så himla tufft!! Fattade inte hur hon kunde hålla sig kvar i den, ge fart och samtidigt lee. Kanon duktig!!!
 
 
Slulle bli traditionell dans också. Men som alltid satte värkarna igång för mig. Så är hemma nu och inväntar på om de ska avta eller förstoras. Vi får se.
 
Ha en fin fin midsommar!!!