Möte, biblan och Gorrby´s!!!

Var halft död i morse när jag gick upp. Var inte alls pigg på att göra mig och plutten i årdning för att sticka på möte igen. Älsklingen var hemma lite extra på morgonen för han skulle bli hämtad utav en kollega och så skulle de åka till Södertälje på jobb. Tycker så synd om dem som hela tiden får åka hit och dit på:/ I går var de i Örebro. Som tur är så har han aldrig behöft åka längre än till Malmö och Åland. Malmö är viserligen deras kurs uppbehåll men de är alltid borta ett par dagar när de är där och det är drygt. Fast drygast var när de var i Holland på kurs. Men roligt för honom att få åka iväg och få göra någe nytt och se världen. Vi kom till mötett och det gick bra. Efteåt gick vi till biblan och lånade lite böcker och leket. Niklas tyckte väll att det var roligare att springa runt runt där inne än att vara i barnhörnan längre. Men kul att han gillar att vara på bibland iaf:P Har laddat upp batterierna med lite Gorrby´s nu. Så nu ska man väll orka fixa och dona lite mer det som behövs här hemma. Har ett roligt paket ta hämta ut från posten också:) Är en pressent i förskott från underbara Sandra. Ska bli spännande att se vad det är i det. Hihi!!! Ha det super!!!

Gulle dig!!!

mycket för hjäpen!!!

Tack så jätte mycket för hjälpen med mobil kollen Jennifer.
Jätte gulligt utav dig att hjälpa mig att se om den fungerade.

Torsdags stress!!!

Då var jag hem-kommen igen. Har vart en hektisk morgon med full rulle hit och dit. Niklas vaknade innan klockan idag så det vart en tidig start. Han var på bra humör så det rullade på bra med frukost, på kläddnad och lite barn-programs tittande innan vi begav oss till dagis. Det hade kommit tjockt med snö under natten och det snöade fortfarande när vi gick. Fick hjälp, av en jätte snäll karl, över en snö val med vagnen. Hade han inte vart där så hade vi ståt fast i snön änu. Så jätte tack till denna under bara människa. Vart ett konditions och styrke pass på vägen till dagis. Det har aldrig vart så kämpigt att ta sig fram som det var idag. Niklas va inte så suggen på att säga hej då i dag heler. Men det är kul att han trivs så bra där at tdet går så smidigt på morgonen. Gick lättare på vägen hem. Men man var bra slut när man äntligen kommit upp med vagnen till läggenheten. Men då var det bara att ta det jag skulle ha med till AF och börja gå. Snöandet hade avtagit iaf, men det vart bra kallt istället. På AF sprang jag på en utav mammorna från ÖF. Vi små pratade lite gran. Hon är en sådan där riktigt myssig tjej som lysste upp en hel del på ÖF. Känns rätt skumt att man inte kommer att vara där lika ofta längre. Men det är kul med alla fina minnen därifrån iaf. Mötet där gick bra och det gick rätt snabbt också. Ska tillbaka dit nästa vecka igen. Så det blir ett riktigt rännande på mig. Var kallare när jag gick hem. Så det var riktigt skönt att komma in i värmen och få sitta ned en stund. Hinner slappa och fixa lite på datorn innan jag ska och hämta Niklas. Ska bli roligt att höra vad de hittat på idag. I går var de ute och leket en stund och det hade vait popis.

I morgon ska vi upp igen och iväg på ett annat möte. Känns som man aldrig sitter still, utan är på Friskis och Svettis pass 24/7. Men jag hade ju en lugn stund igår så jag ska inte klaga.

Är finall vecka på Robinson nu. Är ett avsnitt i kväll och så avgörs det hela på lördag (om jag inte missförståt det hela). Mats måste vinna. Han och Hans är de ända som verkligen förkännar att vinna. De andra åker ju bara snåll skjuts på all skitsnack utav de andra. Men det får man se hur det går.


Take care och ha det bra!!!